Serum-essens


Hvorfor skal man vælge en serum til sin husplejeserie ?

Det skal du, hvis du ønsker at arbejder mere intens med et hud "problem". Det kan være nogle problematikker, så som rynker, urenheder, tørhed osv. Serummet molekyler er crosslinked dvs. dens opbygning er fra HJA1 til HA4. I alt fire forskellige molekylers størrelse der er sammen sat af høj hyaluton kvalitet. Vores serummer trækker sig dybere ned i hudlaget end nogen anden creme kan gøre. Opbygningen er den samme, mens serummet bare lige kan lidt mere. Vi anbefaler altid, at man vælger den serum, der passer til ens hud for optimal effekt. Serummet giver en glas og skinnede tekstur, når den påføres på huden. Serummet trænger dybt ned i dermis og forbedre hudens strukturer  Dette kan både ses og følelses. 


Vores serum indeholder 99,5% naturlige planteekstrakter. Bla. Phospatidylcholic- dette ingrediens gør at aktive ingredienser bliver transporteret dybt ned i underhuden. Samtidig har alle vores serummer en høj dosis af hyaluron på 2,5%. Dette indhold er kendt som det bedste indhold i mod rynker, tør og dehydreret hud. 


Vi anbefale hele serien (rens, tonic, BHA peeling, Og masker) for optimal effekt. Den høje hyaluron dosis gør at vores produkter er yderst effektive. Med vores DMS -base opnår vi en hyaluron i forskellige molekylestørrelser, som er aktiv nærende i forskellige hudlag. Huden stråler både uden på, som inden under. 

Hyaluron forfiner porerne og er mere skånsom end A vitamin og frugt syre. 

Den forstærker hudens barrierer og giver fugt. Den arbejder i mod akne og giver et naturligt forfinede resultatet. Den stimulere den naturlige cermide i huden og har en anti age effekt. Cermide er en kemisk forbindelse i cellemenbranen. Cermide3 reducere naturligt vand i i huden, selv hudlidelser som psoriasis kan anvende hele vores produkt linjer (rens, tonic, cremer osv.).