Derma SR - HudplejeserieVores professionelle behandlingsudstyr, produkter og  hudplejeserie er resultatorienteret med øjeblikkeligvirkning allerede ved første på førelse. Igennem aktive ingredienser og banebrydende innovation har Swiss Color udviklet Derma SR i samspil med hudlæger og plastikkirurger. 


Base ingredienserne er bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). Produkterne indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre.A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


 Igennem banebrydende aktive ingredienser. Fra 99,5-100%naturlige ingredienser. Læs mere længere nede. 


Du finder udstyret til dermaneedling under fanen "maskiner". Du finder ligeledes vores hudplejeserie til denne pro serie under fanen "derma SR hudplejeserie".

Varer

Hele serien er opbygget på 20 års erfaring indenfor det medicinske område. Alle produkter har et højt indhold af hyaluron sammen med en DMS base. DMS står for "derma membrane structure", som er et innovativ udviklet system, der beskytter og genopbygger skadet lippidbarriere, fordi huden genkender denne base som sin egen. Hudplejeserien indeholder opbygning af collagen og hyaluron, som giver aktiv reducering af rynker, akne, pigmentpletter samt en ny generation af komponenter af UVA/UVB beskyttelse (ingen mineral UVA/UVB filter). 

Den profesionelle serie har dele af hudplejeserien i behandlingsform udover udvalgte produkter. Alle vores serummers indhold giver øjeblikket og langvarig virkning. 

Hyaluron: 

Menneskets krop binder naturligt mange forskellige væv. 1g hyaluron kan binde op til 6 liter vand og opføre sig som vand- reserve og giver huden elastisitet og giver modstandsdygtghed. De fleste af vores produkter har et indhold på 2,5% hyaluron. Dette er et meget naturligt komponent til kosmetik.


Hyaluron (HYA) fractions indeholder forskellige molekyle størrelser, hvis gør dens konsistens unik og indholdet unikt. Dette betyder at produkterne virker i forskellige lag i huden. Dens unikke formel arbejder ikke kun i overfalden på hudensoverflade, så huden ser fornyet ud, men dybere til epidermis epidermis og helt ned i dermis. Systemet er et 4 trins hyaluron systemet, der både

HYA1- macro – hudensoverflade har en størrelse på 1,500KD eller større. Denne ligger på huden som en slags film og med keratin. Giver huden fugt og  forbedre elasticiteten og nærer overfalden på huden. Den har anti- inflammatorisk effekter med nærende udjævning af hudens struktur. Dette er mest i serummerne. Produktet generer en gel der er blød