Swiss Color International

Swiss Color® er en global virksomhed med ekspertise inden for Permanent Make up, Microblading & Beauty. Her i blandt kvalitetsprodukter og udannelser. Virksomhed blev etableret i Schweiz i 2003 af Ingrid Bregenzer. Hun fungere den dag i dag som hoved ansvarlig med hendes søster Helga. Ingrid startede sin karriere som permanent makeup artist for 30 år siden og er en af de første indenfor denpermanent makeup industri, som vi kender i dag. Swiss Colors internationale hovedkvarter er beliggende i Angerberg, Østrig. I dag er Swiss Color leverandør til 65 lande verden over og 5 kontinenter.

"Beauty That last" er det drivende motto. Swiss Color® følger en klar vision om, at blive verdens førende Permanent Make up og Microblading brand.  Drevet af beslutsomhed og en uendelig strøm af innovative ideer arbejder vi kontinuerligt med, at skabe et globalt brand, der når ud til hvert hjørne af jorden. Med lidenskab og dedikation træber Swiss Color® efter, at udvikle de mest prestigefyldte og højkvalitetsprodukter, som skønhedsindustrien har at tilbyde.

Swiss Color Danmark

Hvem henvender vi os til:

Vi henveder os til professionelle eller dem der ønsker, at være det, dem der er i skønhedsbranchen, som ønsker at uddannelse sig indenfor anden felt eller dem der allerede er i branchen. 

Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og et udspecificeret uddannelsesmateriale, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet højt. Vi vurderer vores succes på vores kursister succes.

Vi er et professionelt academy og forhandler team både i indland og udland. Vi forhandler udstyr og farver til permanent makeup, Microblading, Medicinsk pigmentering og Dermaneedling. Til vores medicinske Dermeedling system tilhøre et hudplejesystemt, som er et resultatorienteret, både hudpleje og behandlingsystemmet er udarbejdet i samspil med hudlæger og plastikkirurger. 


Hvem er Swiss Color:

Swiss Color har eksisteret de sidste 30 år og er eliten indenfor pigmenter, udstyr og kvalitet. Vi er i 55 lande og 5 kontinenter. Vores uddannelsesbaggrund og uddannelsesindhold er bla. udarbejdet ud fra erfaringer og konstant nytænkning for, at kunne levere landets mest eftertragtet uddannelsessystem. Vi som de eneste brand, der certificerer i pigmenter/farver og deres indhold- så du er godt rustet til, at varetage dine kommende kunder med unik baggrundsviden og exceptionelle resultater.  


Produktserien fra Derma SR er til den professionelle behandler. Hele serien er baseret på et 5trins hyaluronsystem med bla. A og E vitaminer. Produkterne er resultatorienterede og indeholder 99,5% naturligt indhold. Produkterne er veganske og organiske. 

 

Vi er de ENESTE på markedet, der til dato tilbyder 100% pure organiske pigmenter til permanent makeup behandlinger. Det betyder bla. også, at vi har patent på processen og indholdet. Swiss Color, er det eneste brand, der besidder denne renlighed og derfor det eneste brand, der kan dokumentere indholdet og oplyser omkring det.

Mange brands bruger ordret "organiske pigmenter", uden at refererer til, at det ikke er det eneste pigment farven indeholder. 


Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionelt, individuelt håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs. Vi bruger ikke "skabeloner”, men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunstneriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basisuddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklede teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller eksisterende artist. 


International Master Træner

Stella Simoné er grundlægger og ejer af Permanent Makeup Academy og Swiss Color Danmark. Hun er certificeret international Master Træner igennem Swiss Color. Stella Simoné er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i forretningen i tæt samarbejde med Swiss Color.

Stella Simoné  har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreativeevner startede i hendes barndom med tegninger og portrætter. Ungdommen startede indenfor kost og træning, hvor hun studerede Finans og Markedsføring. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeup har været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag

Siden 2014 har Stella Simoné udelukkende beskæftiget mig med permanent makeup på daglig basis uden undtagelser. Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag.


Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed. I 2019 og 2020 har der været stor efterspørgsel på hendes håndværk, hvilket har betydet knap et års ventetid på behandlinger. Stella Simoné er ligeledes kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeret orienteret resultater.