Erhvervskøb:

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret, men en reklamation på 2 år på maskine, håndstykke og andet elektronik. Skulle det ske, at en anden varer er defekt eller ikke virker optimalt, så kontakt os gerne og forhør dine muligheder. 

Fortrydelsesret (gælder kun privat køb)

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder ved, at give os besked om, at du fortryder. Send en mail til: swisscolordk@gmail.com. Skriv i emnefeltet "fortrydelse af køb af varer". 


Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Blegbanken 3D, st, 7100 Vejle uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig.


Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. 

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Reklamation:

Ved mangefuld vare skal du kontakte os pr. mail på: swisscolordk@gmail.com og udfylde dokumentet ved at trykke på dette link. 

Her

Vi har 24 måneders reparation på alle vores maskiner. Forbrugeren betaler selv forsendelseomkostninger til udbyder. 


Swiss Color Danmark
Blegbanken 3D, st

Tlf: + 45 60 52 51 53 
Email: swisscolordk@gmail.com