Rens og Tonic


Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens, problematik eller ønske. Produktet anvendes ved at man vasker sit ansigt i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skyldes rensen af med lunken vand. Når ansigtet er tørt putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Begge produkter anvendes i samspil med hinanden sammen med resten af serien (essens serum, BHA peeling og cremer) for optimal effekt. 

Base ingredienserne er vegansike og organsik med  bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet  indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Læs mere om indholdet inden under hvert produkt. 


Vi anbefaler hele serien (rens, tonic, BH peeling, serum, creme og masker) for optimal effekt. 


Indholdet er organisk, vegansk og lavet på 99,5% naturlige ingredienser med højt indhold af hyaluron.

 

Vores hudplejeserie er resultatorienteret med øjeblikkeligvirkning allerede ved første på førelse. Igennem aktive ingredienser og banebrydende innovation har Swiss Color udviklet Derma SR i samspil med hudlæger og plastikkirurger.  Pro serien og hudplejeserien er begge organisk og vegansk. Indholdet opnår en renlighed på 99,5% naturlige aktive ingredienser. Hele serien er opbygget på 20 års erfaring indenfor det medicinske område. Alle produkter har et højt indhold af hyaluron sammen med en DMS base. DMS står for "derma membrane structure", som er et innovativ udviklet system, der beskytter og genopbygger skadet lippidbarriere, fordi huden genkender denne base som sin egen. Serien indeholder opbygning af collagen og aktive reducering af akne samt en ny generation af komponenter af UVA/UVB beskyttelse (ingen mineral UVA/UVB filter). 

Menneskets krop binder naturligt mange forskellige væv. 1g hyaluron kan binde op til 6 liter vand og opføre sig som vand- reserve og giver huden elastisitet og giver modstandsdygtghed. De fleste af vores produkter har et indhold på 2,5% hyaluron. Dette er et meget naturligt komponent til kosmetik men meget få anvender denne høje grad i deres produkter. 


Hyaluron (HYA) fractions indeholder forskellige molekyle størrelser, hvis gør dens konsistens unik sammen med indholdet. Dette betyder at produkterne virker i forskellige lag i huden. Huden ser mere jævn, fugtig og fornyet ud.


Base ingredienserne er bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produkterne indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt.