Rens og Tonic


Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens, problematik eller ønske. Produktet anvendes ved at man vasker sit ansigt i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skyldes rensen af med lunken vand. Når ansigtet er tørt putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Begge rens er velegnet til,  tage en lunken vatrundel med rens og tørre sit makeup af med. 


Begge produkter anvendes i samspil med hinanden sammen med resten af serien (essens serum, BHA peeling og cremer) for optimal effekt. 

Base ingredienserne er vegansike og organsik med  bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet  indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Læs mere om indholdet inden under hvert produkt. 


Vi anbefaler hele serien (rens, tonic, BH peeling, serum, creme og masker) for optimal effekt. 


Vi anbefaler også, at bruge vores professionelle BHA- peeling med salicylsyre, som er en dybdegående luksus peeling, som indeholder det eneste indhold, der kan give en dybderens i dybden i huden. Den kan anvendes på akne udbrud, sensitive hudtype og hudlidelser pga. dens rene og naturlige formel. Den kan afhjælpe alle problematikker og skaber bedre tilgang fra produkt til hudens dybder. Da den bl.a. fjerne døde hudseller. 


Ønsker man, at give sin hud optimal nærig anbefaler vi serum essens, som er mindre partikler, der går dybere ned i huden. 

Alt efter hudens problematik og ønskes tilføres en af vores 2 maskiner. Herefter den ønskede creme afhængig ag hud problematik, rynker, eller akne. 


Alle produkter anvendes i samspil med hinanden for optimal effekt efter vores dermaneedling behandling. Man kan med fordel også anvende dem i sin daglige hudpleje rutine for en smukker hud.  Vi kan garantere synlige effekter ved brug af hele vores serie både pro og hjemmeserie.  


Base ingredienserne er vegansike og organsik med bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt.