Pure Hyaluronic Essence, 7ml

148,00 DKK

Pure Hyaluronic Essence 15ml

Er en specielt serum med aktive ingredienser baseret på højkvalitets hyaluronsyrekombinaioner. Den modviker ældring og har stor effekt på dehydreret hud. Den stimulere især hudens dybe fugtighedslagre. Her opnår man således en påviselig påfyldningseffekt. 

Huden virker synlig opstammet for forbedret og mere jævn over tid.  

HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • Hyaluronsyre-kombination af fire forskellige hyaluronsyrer fra høj til lav molekylvægt
  • Jo lavere molekylstruktur, jo dybere kan HA virke. Huden er synligt polstret og strammes varigt

 

Velegnet til alle hudtyper, der ønsker at bringe fugt og polstring til huden.


Ingredienser 
Aqua(Vand), natriumhyaluronat, hydrolyseret hyaluronsyre, biosaccharidgummi-1, Phenoxyethanol, benzoesyre, dehydroeddikesyre

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms

Hvorfor skal man vælge en serum til sin husplejeserie ? 

Det skal du, hvis du ønsker at arbejder mere intens med et hud "problem". Det kan være nogle problematikker, så som rynker, urenheder, tørhed osv. Serummet molekyler er crosslinked dvs. dens opbygning er fra HJA1 til HA4. I alt fire forskellige molekylers størrelse der er sammen sat af høj hyaluton kvalitet. Vores serummer trækker sig dybere ned i hudlaget end nogen anden creme kan gøre. Opbygningen er den samme, mens serummet bare lige kan lidt mere. Vi anbefaler altid, at man vælger den serum, der passer til ens hud for optimal effekt. Serummet giver en glas og skinnede tekstur, når den påføres på huden. Serummet trænger dybt ned i dermis og forbedre hudens strukturer  Dette kan både ses og følelses. 


Vores serum indeholder 99,5% naturlige planteekstrakter. Bla. Phospatidylcholic- dette ingrediens gør at aktive ingredienser bliver transporteret dybt ned i underhuden. Samtidig har alle vores serummer en høj dosis af hyaluron på 2,5%. Dette indhold er kendt som det bedste indhold i mod rynker, tør og dehydreret hud. 


Vi anbefaler hele serien (rens, tonic, BHA peeling, creme og masker) for optimal effekt.