Active Skin Tonic 150ml

231,20 DKK

Denne tonic anvedes efter en valg rensegel. Vores tonic er bla. lavet på kamilleekstrakter og urteekstrakterDen har en beroligende og forfriskende virkning. Den byder på brændenældeekstrakt og essenser fra Grøn Te, samt en let peeling med glycolic. Den modvirker urenheder, stoppet pore, fedtet hud og overskyndende talg. Den afrenser huden let fra døde hudseller, så huden optager dag/natcremen optimalt. Hudorme og bumser forhindres aktivt ved ar bruge dette produkt. 

Urteekstrakterne har en afkøling og forfriskende virkning på huden. Derudover kan en hududjævning, rensende og beroligende virkning observes. 

Er for alle hudtyper 

HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • Trækhassel og kamilleekstrakter har en beroligende og forfriskende virkning
  • Brændenældeekstrakt og essenser fra grøn te slapper af huden
  • Pentylene Glycol fugtighedsindhold

Til alle hudtyper

Ingredienser 
Aqua(Vand) Pentylenglykol, butylenglykol, alkohol denat, glykolsyre, Panthenol, Allantoin, Urtica Dioica Ekstrakt, Camellia Sinensis Bladeekstrakt, Chamomilla Recutita Ekstrakt, Hamamelis Virginiana Bladeekstrakt, Parfum

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms

Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens, problematik eller ønske. Produktet anvendes ved at man vasker sit ansigt i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skyldes rensen af med lunken vand. Når ansigtet er tørt putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Begge produkter anvendes i samspil med hinanden sammen med resten af serien (essens serum, BHA peeling og cremer) for optimal effekt. 

Base ingredienserne er vegansike og organsik med  bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet  indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Læs mere om indholdet inden under hvert produkt. 


Vi anbefaler hele serien (rens, tonic, BH peeling, serum, creme og masker) for optimal effekt.