Sensitive repair Cream

383,20 DKK

50ml. 

100% naturlige ingredienser- ingen parfume. 

Følsom reparationscreme. Sensitive repair beroligede og styrker huden med kombination af botanisk ekstrakter, Neutrazen TM, Squalane og sheasmør. Fremmer hudens naturlige modstand og hjælper med at reducerer rødmen og irritation. 

Velegnet til alle hudtyper. 

Kan med fordel anvendes til kombineret hud. Rødme som rosacea og couperos, da den modvirker rødmen. 

Vigtige ingredienser: 

Defensil Plus, en kombination af plante ekstrakter for, at forbygge rødmen. Neutraz en TM for at styrke og regenerer. 

Squalane , for at bringe følsom hud i balance + UVA/UVB filtre, for at beskyttemod fotoældring af huden. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms


Cremerne forstærker hudens barrierer og giver fugt. Den arbejder bl.a. i mod akne og giver et naturligt forfinede resultatet. Den stimulere den naturlige cermide i huden og har en anti age effekt. Cermide er en kemisk forbindelse i cellemenbranen. Cermide3 reducere naturligt vand i i huden, selv hudlidelser som psoriasis kan anvende hele vores produkt linjer (rens, tonic, cremer osv.). 

 

Alle vores cremer Indeholder bla. forkskellige olier (oliven, kokus og hørfrøolie.  Envidere finder du Shea Butter som på fagsporg hedder cholesteol lipid. Indholdet er udtrykket fra nødder fra det afrikanske shea træ. Den indeholder primære en lang kæde af fedt syre. Cremerne indeholder bla. starinsyre, linolensyre, palmitinsyre. Derms SR for sin Squalane fra oliven olie extrakt. 

Det giver vores cellemenbran mere væske og næren huden med vigtige ingredienser for et synligt resultat. Den giver huden mere fugt, elasticitet, fleksibilitet  og for den til, at se mere  jævn og fornyet ud. Vores cremer ka med fordel bruges på meget tynd hud. Vores indhold af Squalane gør huden smuk og jævn, så du ikke behøver bruge foundation for, at huden har en blended og skinnede udstråling


Vi anbefaler altid hele vores serie (rens, tonic, serum, cremer, masker) for optimal effekt.