Rich Firming Cream, 15ml

143,20 DKK

Rich Firming Cream 50ml

Denne creme er en dagcreme til den modne hud, der mangler fugt. Ofte 50+. Den har mange aktive ingredienser som forsinker og genetablere hudens ungdommelighed. 

Denne creme har en beroligende effekt af plejende ingredienser med bla. C vitamin, 5 hyaluron molekylestørrelser, orskelige størrelser, som får cremen til at arbejde i det dybere hudlag. Cremen har en anti age og fugtgivende effekt.

Den indeholder ligeledes en masse naturlige olier som kokusolie og nøddeolie. Den anbefales især til tørre, og modne hudtyper, der ønsker maximal fugt. En sund hudbalance opnås med den indeholdte DMS strukturelle base. Derudover indeholder den forskellige luksuriøse olier, der lover smidighed. Cremen for huden til at føles afslappet og du opnår samtidig en optimalt beskyttet effekt mod skadelige UV-solstråler. Cremen indeholder solfakta 20 og man bør derfor ikke bruge den som natcreme. 


 HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • DMS-base som en emulgeringsfri cremebase med hudlignende struktur for at øge fugtigheden.
  • Alle fire hyaluronsyrekombinationer forener det højeste fugtighedsniveau i huden.
  • CAS, det såkaldte kollagenbygningssystem, som en kombination af matrixyl, prolin og lysin for at forbedre kollagensyntesen. 
  • C-vitamin som en stærkt doseret antioxidant til at binde frie radikaler

 

OBS: Rich Cream har en højere lipidbalance (olier) end Hydrating Cream. De aktive ingredienser er de samme, men det er rigere for mere moden hud.

 

Ingredienser
Aqua (vand), Glycerin, Octocrylene, Butylmethoxydibenzoylmethane, hydrogeneret lecithin, Butyrospermum Parkii
(Shea) smør, capryl / capric triglycerid, Pentylenglykol, Myristyllactat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) olie,
Squalane, Sodium Ascorbylphosphate, Aleurites Moluccana Nut Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Glyceryl Polyacrylate, Butylene
Glycol, Ceramide 3, Carbomer, Polysorbate-20, Palmitoyl-oligopeptid, Palmitoyl-tetrapeptid-7, Sodium Hyaluronate,
C12-15 Alkylbenzoat, prolin, lysin, acrylater / C10-30 alkylacrylat krydspolymer, Phenoxyethanol, benzoesyre, dehydroeddikesyre, parfum

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er ekskl. moms

Derma SR er mere end bare en vegansk og organisk naturlig creme. Den indeholder 99,5% naturlige planteekstrakter. Bla. Phospatidylcholic- dette ingrediens gør at aktive ingredienser bliver transporteret dybt ned i underhuden. Samtidig har alle vores cremer en høj dosis af hyaluron på 2,5%. Dette indhold er kendt som det bedste indhold i mod rynker, tør og dehydret hud. 

Den høje dosis gør at vores produkter er yderst effektive. Med vores DMS -base opnår vi en hyaluron i forskellige molekylestørrelser, som er aktiv nærende i forskellige hudlag. Huden stråler både uden på, som inden under. 

Hyaluron forfiner porerne og er mere skånsom end A vitamin og frugt syre. 

Den forstærker hudens barrierer og giver fugt. Den arbejder i mod akne og giver et naturligt forfinede resultatet. Den stimulere den naturlige cermide i huden og har en anti age effekt. Cermide er en kemisk forbindelse i cellemenbranen. Cermide3 reducere naturligt vand i i huden, selv hudlidelser som psoriasis kan anvende hele vores produkt linjer (rens, tonic, cremer osv.). 

 

Alle vores cremer Indeholder bla. forkskellige olier (oliven, kokus og hørfrøolie.  Envidere finder du Shea Butter som på fagsporg hedder cholesteol lipid. Indholdet er udtrykket fra nødder fra det afrikanske shea træ. Den indeholder primære en lang kæde af fedt syre. Cremerne indeholder bla. starinsyre, linolensyre, palmitinsyre. Derms SR for sin Squalane fra oliven olie extrakt. 

Det giver vores cellemenbran mere væske og næren huden med vigtige ingredienser for et synligt resultat. Den giver huden mere fugt, elasticitet, fleksibilitet  og for den til, at se mere  jævn og fornyet ud. Vores cremer ka med fordel bruges på meget tynd hud. Vores indhold af Squalane gør huden smuk og jævn, så du ikke behøver bruge foundation for, at huden har en blended og skinnede udstråling


Vi anbefaler altid hele vores serie (rens, tonic, serum, cremer, masker) for optimal effekt.