Blemish Control Kit

558,40 DKK

Gælder sålænge lager haves                             

BLEMISHED / OILY SKIN

Blemish Control Kit bringer fedet og uren hud til tilbage i balance, og bekæmper eksisterende acne. Disse produkter kan ligedes bruges til den helt unge hud som ældre, der lider af denne problematik. Selve kitten er til de tidligere ældingstegn og bruges oftes fra 18-40 årige alt afhængig af hudtype. 

Huden i ansigtet lindres ved normalisering af talg produktion og minimering af rødmede områder.
Samtidig bliver huden forsynet med masser af fugt. 
Når det bruges regelmæssigt, reduceres nye hud urenheder og acne manifestationer.

Denne pakke indeholder 5 produkter:


1x Pure Gel Cleanser 
30 ml


1x BHA Peeling Mask 30 ml


1x Blemish Control Essence 7 ml


1x Balance Mattifying Fluid15 ml


1x Purifying Silver Mask 15 ml
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms


Indholdet er organisk, vegansk og lavet på 99,5% naturlige plante ingredienser med højt indhold af hyaluron.

 

Vores hudplejeserie er resultatorienteret med øjeblikkeligvirkning allerede ved første på førelse. Igennem aktive ingredienser og banebrydende innovation har Swiss Color udviklet Derma SR i samspil med hudlæger og plastikkirurger.  Pro serien og hudplejeserien er begge organisk og vegansk. Indholdet opnår en renlighed på 99,5% naturlige aktive ingredienser. Hele serien er opbygget på 20 års erfaring indenfor det medicinske område. Alle produkter har et højt indhold af hyaluron sammen med en DMS base. DMS står for "derma membrane structure", som er et innovativ udviklet system, der beskytter og genopbygger skadet lippidbarriere, fordi huden genkender denne base som sin egen. Serien indeholder opbygning af collagen og aktive reducering af akne samt en ny generation af komponenter af UVA/UVB beskyttelse (ingen mineral UVA/UVB filter). 

Menneskets krop binder naturligt mange forskellige væv. 1g hyaluron kan binde op til 6 liter vand og opføre sig som vand- reserve og giver huden elastisitet og giver modstandsdygtghed. De fleste af vores produkter har et indhold på 2,5% hyaluron. Dette er et meget naturligt komponent til kosmetik men meget få anvender denne høje grad i deres produkter. 


Hyaluron (HYA) fractions indeholder forskellige molekyle størrelser, hvis gør dens konsistens unik sammen med indholdet. Dette betyder at produkterne virker i forskellige lag i huden. Huden ser mere jævn, fugtig og fornyet ud.


Base ingredienserne er bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produkterne indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicylsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt og panthenol.