Active Skin Tonic - Pro

Denne tonic anvedes efter en valg rensegel. Vores tonic er bla. lavet på kamilleekstrakter og urteekstrakterDen har en beroligende og forfriskende virkning. Den byder på brændenældeekstrakt og essenser fra Grøn Te, samt en let peeling med glycolic. Den modvirker urenheder, stoppet pore, fedtet hud og overskyndende talg. Den afrenser huden let fra døde hudseller, så huden optager dag/natcremen optimalt. Hudorme og bumser forhindres aktivt ved ar bruge dette produkt. 

Urteekstrakterne har en afkøling og forfriskende virkning på huden. Derudover kan en hududjævning, rensende og beroligende virkning observes. 

Er for alle hudtyper 

HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • Trækhassel og kamilleekstrakter har en beroligende og forfriskende virkning
  • Brændenældeekstrakt og essenser fra grøn te slapper af huden
  • Pentylene Glycol fugtighedsindhold

Til alle hudtyper

Ingredienser 
Aqua(Vand) Pentylenglykol, butylenglykol, alkohol denat, glykolsyre, Panthenol, Allantoin, Urtica Dioica Ekstrakt, Camellia Sinensis Bladeekstrakt, Chamomilla Recutita Ekstrakt, Hamamelis Virginiana Bladeekstrakt, Parfum

Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens problematik og ønske. Produktet anvendes ved, at man vasker ansigtet i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skylles rensen af med lunken vand. Vores rens indholder  naturlige ingredienser og kan derfor bruges til alle hudtyper. 

Når ansigtet har er blevet renset putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Vi anbefaler efter rens, at bruge vores professionelle BHA- peeling med salicylsyre, som er en dybdegående luksus rens, som indeholder det eneste indhold, der kan give en dybderens i dybden i huden. Den kan anvendes på akne udbrud, sensitive hudtype og hudlidelser pga. dens rene og naturlige formel. Den kan afhjælpe alle problematikker og skaber bedre tilgang fra produkt til hudens dybder, da den fjerne døde hudseller. 


Herefter vælges og udføres en dermannedling behandling eller traditionel ansigtsbehandling på hud området med vores professionelle serum, som vælges udfra den hud problematik eller ønske man ønsker at arbejde med.


Alt efter hudens problematik og ønskes tilbydes en af vores 3 masker. 


Til slut masseres vores aktive cremer ind i huden.  


Alle produkter anvendes i samspil med hinanden for optimal effekt af behandlingerne. Vi kan garantere synlige effekter ved brug af hele vores serie både pro og hjemmeserie.  


Base ingredienserne er vegansike og organsik med bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Vi anbefaler altid til at sælge hudplejeserien til dine kunder, så de for det optimal og holdbarhed af behandlingerne.