BHA Peeling (salicylsyre)

332,00 DKK

50ml

Denne BHA er en peeling er ikke en traditionel peeling med sandkorn. Denne peeling er en gel, der ligges på huden i 5-10 min. Den indeholder en PH-værdi på 3 af glycolic og salicylsyre, som gør den til den mest effektive peeling, der findes på markedet. Glycolic og salicylsyre er kendt som det eneste produkt der kan rense i dybden. For at dette skal være effektiv, så skal den mindst ligge på 3. 


Når vi taler om skånsomt og effektivt at rense huden i dybden er dette den helt optimale. Det er den eneste formel med indhold af salicsyre, som rent faktisk kan rense pore og bla. urenheder. Den fjerner dødehuceller. Huden bliver frisk, skinnede og mere jævn i strukturen. 


Peelingsprodukt er baseret på salicylsyre og velegnet til alle hudtyper. BHA modvirker urenheder i huden og fjerner døde hudceller. Ideelt præparat til yderligere hudbehandling. Det anbefales til alle hudtyper. BHA er specialt velegnet til uren-stoppet pore, akne osv. Det er et uundværlig produkt i jagten på en ren og flot overfalde af huden. Den modvirker udbrud af bumser. Den kan ligeledes anvendes til følsomme hudtyper. 


Anvendelse: Den bruges som en maske, og dens anvendelse er mere skånsom end konventionelle skrubmasker eller rengøringsbørster. Ansøgningstid ca. 5-15 minutter afhængigt af hudproblemet. Dette gentages ca. 1-2 gange om ugen


Salicylsyre i peelingprodukter er særligt velegnet til uren hud, hud med større porer og som har pigmentskjolder. Salicylsyre har en effekt og rensende effekt i forskellige dybder i huden. Resultatet er en ensartet smuk hud. 

Alle kan anvende dette produkt, selv en med en flot hud i forvejen. Du vil alligevel kunne se og mørke en forskel efter  behandling. 


Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms

Ønsker man, at give sin hud optimal nærig anbefaler vi serum essens, som er mindre partikler, der går dybere ned i huden. 

Alt efter hudens problematik og ønskes tilføres en af vores 2 maskiner. Herefter den ønskede creme afhængig ag hud problematik, rynker, eller akne. 


Alle produkter anvendes i samspil med hinanden for optimal effekt efter vores dermaneedling behandling. Man kan med fordel også anvende dem i sin daglige hudpleje rutine for en smukker hud.  Vi kan garantere synlige effekter ved brug af hele vores serie både pro og hjemmeserie.  


Base ingredienserne er vegansike og organsik med bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt.