Pure Energy Mask, 50ml

324,00 DKK

Pure energy Mask 50ml

Er en crememaske, der giver huden meget fugt også i dybden. Den er baseret på nøddeolie og Aloe Vera. Indholdet af Proline understøtter dannelsen af kollagen. Dens høje niveauer af A og E vitamin strammer og fastgør huden, mens den ser og følelses silkeblød. Masken efterlader huden glat. 

Massér forsigtigt i ansigtet og lad det virke i 15 minutter, skyl med vand. (masken stivner ikke). Den kan med fordel bruges, som en natmaske 1-2 gange om ugen efter behov og vaskes af om morgenen efterfulgt af din daglige hudplejerutine. 

Til alle hudtyper, især til tør hud

Ingredienser
Aleurites Moluccana Nut Oil fra Kukui-nøddetræet har en opstrammende og nærende virkning. Panthenol har en beroligende og afbalancerende virkning. Samtidig styrker det hudstrukturen. Aloe Vera har en antiinflammatorisk, beroligende og fugtgivende virkning. Aminosyren Proline understøtter dannelsen af kollagen.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er ekskl. moms

Vores ekslusive masker har anvendelses værdi. Dvs. at de har til formål at afhjælpe hud- problematikker med synlig effekter. 

Pure Energy Mask:


  • Aleurites Moluccana Nut Oil fra Kukui-nøddetræet har en opstrammende og nærende virkning. Panthenol har en beroligende og afbalancerende virkning. Samtidig styrker det hudstrukturen. Aloe Vera har en antiinflammatorisk, beroligende og fugtgivende virkning. Aminosyren Proline understøtter dannelsen kollagen.

Silvermaske:

  • DMS-base som en emulgeringsfri creme-base med hudlignende struktur for at øge fugtigheden
  • Hvid ler har en afgiftende, dekongesterende og beroligende virkning.
  • Panthenol (stærkt doseret) som et sårhelingsfremmende middel.
  • Mikrosilver som en speciel sølvessens mod inflammatoriske processer i huden, virker anitbakteriel.