Balance Mattifying Fluid - Pro

Cremen kan bruges som en dags og/eller nat creme. Den er let matificerende og kan anvendes til alle hudtyper. (ofte mellem 18-40år )Den er specielt god til kombineret, problematiske og sensitive hudtyper. Denne creme er en fugtighedsgivende creme og virker øjeblikkeligt på huden. En sund hudbalance opnås med den indeholdte DMS strukturelle base. 

Kombinationen af ​​hyaluron af høj kvalitet og matrixyl har en hudstrammende virkning, som både er vævforstærkende  og stimulere kollagensyntsen. 
Den bekæmper de første tegn på hudens aldring.

Den kan med fordel anvendes på olieret hud og urenheder.

HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • DMS-base som en emulgeringsfri cremebase med hudlignende struktur for at øge fugtigheden
  • Alle fire hyaluronsyrekombinationer forener det højeste fugtighedsniveau i huden
  • Matrixyl som vævsforstærkende, kollagenstimulerende stof, stimulerer kollagensyntese I og III


Ingredienser Aqua (vand), Glycerin, C12-15 Alkylbenzoat, hydrogeneret lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea) smør, Caprylic / Capric Triglycerid, Pentylenglykol, Myristyllactat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) olie, Squalane, Sodium Ascorbyl Phosphate, Aleurites Moluccana Nut Oil, Oryza, Sativa Bran Oil, Glyceryl Polyacrylat, Butylen Glycol, Ceramide 3, Carbomer, Polysorbate-20, Palmitoyl oligopeptid, Palmitoyl-tetrapeptid-7, natriumhyaluronat, acrylater / C10-30 Alkylacrylat-krydspolymer, Phenoxyethanol, benzoesyre, dehydroeddikesyre, parfum

Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens problematik og ønske. Produktet anvendes ved, at man vasker ansigtet i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skylles rensen af med lunken vand. Vores rens indholder  naturlige ingredienser og kan derfor bruges til alle hudtyper. 

Når ansigtet har er blevet renset putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Vi anbefaler efter rens, at bruge vores professionelle BHA- peeling med salicylsyre, som er en dybdegående luksus rens, som indeholder det eneste indhold, der kan give en dybderens i dybden i huden. Den kan anvendes på akne udbrud, sensitive hudtype og hudlidelser pga. dens rene og naturlige formel. Den kan afhjælpe alle problematikker og skaber bedre tilgang fra produkt til hudens dybder, da den fjerne døde hudseller. 


Herefter vælges og udføres en dermannedling behandling eller traditionel ansigtsbehandling på hud området med vores professionelle serum, som vælges udfra den hud problematik eller ønske man ønsker at arbejde med.


Alt efter hudens problematik og ønskes tilbydes en af vores 3 masker. 


Til slut masseres vores aktive cremer ind i huden.  


Alle produkter anvendes i samspil med hinanden for optimal effekt af behandlingerne. Vi kan garantere synlige effekter ved brug af hele vores serie både pro og hjemmeserie.  


Base ingredienserne er vegansike og organsik med bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Vi anbefaler altid til at sælge hudplejeserien til dine kunder, så de for det optimal og holdbarhed af behandlingerne.