Balance Hydrating Cream

412,00 DKK

Balance Hydrating Cream 50ml

Denne creme er en dagscreme. Der er rig på C vitamin og har et højt indhold af, som virker plejende, og nærende til huden. Den er især egnet til let tør hudtyper. Samt kvinder/mænd der ønsker at creme skal tørre ind uden at fedte. 
En sund hudbalance hud opnås med den indeholdte DMS strukturelle base.
 Derudover indeholder den forskellige luksuriøse olier, der lover smidighed. Cremen føles afslappet og er optimalt beskyttet mod skadelige UV-solstråler. Cremen har solfaktor 20. Den bør derfor ikke anvendes som natcreme. Vi anbefaler her "night generatiing cream"


HOVEDAKTIVE INGREDIENTER:

  • DMS-base som en emulgeringsfri cremebase med hudlignende 
    struktur for at øge fugtigheden
  • Alle fire hyaluronsyrekombinationer forener det højeste fugtighedsniveau i huden
  • CAS, det såkaldte kollagenbygningssystem, som en kombination af matrixyl, 
    prolin og lysin for at forbedre kollagensyntesen
  • C-vitamin som en stærkt doseret antioxidant til at binde frie radikaler

Velegnet til alle og let tøre hudtyper.


Ingredienser
Aqua (Vand), Glycerin, Octocrylene, Butylmethoxydibenzoylmethane, hydreret lecithin,
Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Caprylic / Capric Triglyceride, Pentylene glycol,
Myristyllactat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) olie, Squalane, Sodium,
Ascorbylphosphate,Aleurites Moluccana Nut Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Glyceryl Polyacrylat,
Butylenglycol, Ceramid 3, Carbomer, Polysorbate-20, Palmitoyl-oligopeptid, 
Palmitoyl-tetrapeptid 7, Sodium Hyaluronate, C12-15 Alkylbenzoate, Proline, 
Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Phenoxyethanol, Benzoic Acid,
Dehydroacetic Acid, Parfum

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er ekskl. moms

Derma SR er mere end bare en vegansk og organisk naturlig creme. Den indeholder 99,5% naturlige planteekstrakter. Bla. Phospatidylcholic- dette ingrediens gør at aktive ingredienser bliver transporteret dybt ned i underhuden. Samtidig har alle vores cremer en høj dosis af hyaluron på 2,5%. Dette indhold er kendt som det bedste indhold i mod rynker, tør og dehydret hud. 

Den høje dosis gør at vores produkter er yderst effektive. Med vores DMS -base opnår vi en hyaluron i forskellige molekylestørrelser, som er aktiv nærende i forskellige hudlag. Huden stråler både uden på, som inden under. 

Hyaluron forfiner porerne og er mere skånsom end A vitamin og frugt syre. 

Den forstærker hudens barrierer og giver fugt. Den arbejder i mod akne og giver et naturligt forfinede resultatet. Den stimulere den naturlige cermide i huden og har en anti age effekt. Cermide er en kemisk forbindelse i cellemenbranen. Cermide3 reducere naturligt vand i i huden, selv hudlidelser som psoriasis kan anvende hele vores produkt linjer (rens, tonic, cremer osv.). 

 

Alle vores cremer Indeholder bla. forkskellige olier (oliven, kokus og hørfrøolie.  Envidere finder du Shea Butter som på fagsporg hedder cholesteol lipid. Indholdet er udtrykket fra nødder fra det afrikanske shea træ. Den indeholder primære en lang kæde af fedt syre. Cremerne indeholder bla. starinsyre, linolensyre, palmitinsyre. Derms SR for sin Squalane fra oliven olie extrakt. 

Det giver vores cellemenbran mere væske og næren huden med vigtige ingredienser for et synligt resultat. Den giver huden mere fugt, elasticitet, fleksibilitet  og for den til, at se mere  jævn og fornyet ud. Vores cremer ka med fordel bruges på meget tynd hud. Vores indhold af Squalane gør huden smuk og jævn, så du ikke behøver bruge foundation for, at huden har en blended og skinnede udstråling


Vi anbefaler altid hele vores serie (rens, tonic, serum, cremer, masker) for optimal effekt.