SL Advanced

SL advanced er vores fortrukne maskine til den professionelle. Til alle vores maskiner tilhøre vores nye Genius PRO håndstykke. Det har en styrke på 2.5 i kraft og er hid til det stærkeste håndstykke, der er lavet indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering den dag i dag. Dvs. hurtigere behandlinger, mindre traumatisering af huden og bedre pigmentoptagelse. Nåle modulerne koster det halve igennemsnit 500kr. for 10 stk. nåle. Hvor i mod det klassiske ligger omkring 1000kr. + 

Håndstykket er et universal håndstykke som passer til alle vores maskiner. 


Ergonomisk designet til at garantere træthedsfri drift, selv under intense arbejdssessioner. Disse hygiejnepatroner tilbyder den højeste grad af sikkerhed og komfort for en optimeret arbejdsgang.


Sl advanced maskinen henvender sig til den professionelle- det er helt klart den maskine vi anbefaler til vores artister, der vil arbejde på et professionelt niveau. Maskinen er robust og stærk uden at larme. Med denne maskine opnår du en høj kvalitet af dit håndværk.

Swiss Liner Advanced er en avanceret pigmenteringsenhed, der gør det muligt for stylisten at understrege deres kunders naturlige skønhed. Med silkeblød håndtering og lav vibrationsdesign er dette det perfekte værktøj til, at skabe langvarige og præcise resultater. På grund af det nye patronsystem er det let at skifte farve, mens engangshygiejnepatronerne giver en høj grad af sikkerhed.

Pga. maskinens størrelse, er denne maskine ideelt til dem, der gerne vil arbejde indenfor området hver dag. Størrelsen gør samtidig maskinen mere kraftfuld i farvelægning og stabilitet.

Maskinen kan bruges til permanent makeup, dermaneedling, meso og medicinsk pigmentering.


50-150 nåle punkteringer pr. Sekund, justerbare i trin på 5

Jævn og stille drift

Kompatibel med classic håndstykket

Ideel til følsom hud inden for det kosmetiske og medicinske område.

Vægt: 1100g


Inklusiv 2 års garanti