Derma SR hudplejeserie

Derma SR er navnet på vores organiske produktserie. Produktserien strækker sig over profesionelle behandlingsprodukter og en hudplejeserie til hjemme brug. Serien er udarbejdet af swiss Color. Serien er lavet på 99,5% naturlige organsike ingredienser med øjeblikkelig virkning. Produkterne er udarbejdet efter en 5 trins hyaluronsystem, der sikre øjeblikkelig virkning allerede efter første påførsel på huden. Produkterne er resultatorienteret og er udarbejdet i samspil med hudlæger og plastikkirurger. Derma SR er skabt på naturlige aktive ingredienser med innovative og banebryndende sammensætning, der sikre tydelige visuelleforandringer i huden. Ikke bare nu, men også på sigt.


Vi anbefaler at man anvender hele serien (rens, tonic, BHA, serum, mask og crem) for optimalt og synlig effekt på huden. Vi står altid klar til, at rådgive dig de produkter der passer til din hudtype og eventuelle problemaikker.

Vita Liberata- selvbruner

Vita Liberta udbyder et bredtsortiment af selvbruner produkter, som passer til alle hudtyper og toner. Dette sikre den ultimative oplvelse, hver gang. Farven fæder gradvist væk uden at efterlade skjolder eller pletter. 

Hanne Bang- kosmetik

Hanne Bang´s sortiment er alt fra brynfarve, til kunstige hånslavet vipper til hårfjerning.

Sanzi Beauty

Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede vippeserum formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.