Pure organiske rå-klasse a REACH godkendte pigmenter 
 
Vi er de ENESTE på markedet, der til dato tilbyder pure organiske pigmenter lavet på carbon. 


95 % af alle farver indeholder både et organisk og inorganisk pigment. Vi kommer til, at gennemgå, hvordan dette hænger sammen og meget mere- gør dig selv klogere på pigmenter generelt, vores farver, kvalitet og hvad, der adskiller os fra andre mærker. Sikkerhed og kvalitet er Swiss Colors varemærke. Vores produkter skaber bla. smukke resultater- ikke mindst tilfredse kunder. Når en kunde har anvendt vores produkter i deres behandlinger, oplever de at kunderne komme igen og igen. Med vores unikke farveformler, er det muligt, at skabe flotte resultater uden misfarvninger som røde, grønne, blå stræk grå eller lilla fading over tid. Vores pigmenter er lavet af rå klasse A organisk materiale, speciel udviklet til permanent makeup- både indholdet, men også processen gør, at vi differentier os fra alle andre brands/mærker i hele verden. Og ja, du læste helt rigtigt. Der findes ingen på markedet, der har så rene pigmenter i deres farver, hvis vi selv skal sige det.  
 
På videoen ses et helede resultatet af hårstrå lavet med vores IB pigmenter. Videoen viser, hvordan vores farver ser ud i huden efter 1 år-her ses ingen migration, ændring af farve eller uønsket ujævn fading. Alle hårstrå er stadig intakt med en afdæmpet farve. 

Pigment/farvers indhold: 
Der findes 3 base ingredienser, der anvendes til, at lave indholdet i permanent makeup farver. Iron oxide/jernoxider, inorganic/Inorganisk og organic/organisk base pigmenter. Molekylerne er forskellige og har forskellige effekter. Ingredienserne kan være naturlige og/eller syntetiske. De fleste mærker laver kun syntetiske farver den dag i dag, da man med naturlige pigmenter har stor risiko for, at fremkaldelse allergier. Vegetabilske farvestoffer, kan nemlig forårsage alvorlige allergiske reaktioner, for dem der ikke kan tåle dem (farver fra planter og nødder og ikke mindst direkte metal ind i kroppen). 
 
Men hvordan finder man så ud af, hvad farverne indeholder? Det gør man ved, at kigge på flasken eller indpakningen på selve farverne. Der står enden det oplyste indholdsnavn eller nedenstående beskrevet CI kode. Man skal dog være opmærksom på, at nogle brands undlader hele indholdsfortegnelsen. Her er er det kun en kemirapport fra en uafhængig part, der reeelt kan gennemskue indholdet. 


Iron oxide.
Du finder denne ved navn eller CI kode: De tre mest brugte er: 
CI 77499, CI 77492, CI 77491. Iron oxide er et meget stabil pigment.  Pigmentet er lavet af (sten og støv) fundet naturligt i naturen sammen med farlige metal arter. Pigmentet kaldes også mineraler. Iron oxide har en stor partikelstørrelse, som giver en god dækkeevne. Iron oxide har den bagside, at de kan skifte farve i huden. Ofte for mange misfarvninger her iblandt røde eller meget grå/blålige bryn eller eyeliner efter ca. 1 år og frem, som ikke sådan lige forsvinder igen. Dette gælder ligeledes ved læbepigmenter, der har dette indhold. Man kan både med bryn, læber og eyeliner pigmenter med Iron Oxide opleve ujævn fading og a la plamager/klatter i huden over tid. Pigmentet har ligeledes tendens til, at migrerer i huden (smatte ud). Den trælse farve kan være enorm svær, at dække og den er næsten umulig, at fjerne igen med laser. 
 
På nedenstående billede ses en behandling med indhold af Iron oxide. Den anvendte metode var først microblading, hvor fadingen over tid først blev rød. Herefter har man prøvet, at dække den røde farve med skygge med samme type pigment af andet mærke. Brynet er over tid blevet til et lilla bryn. 
 
 Titanium dioxid.  
Du finder denne ved navn eller CI kode: 77891
Pigmentet er et inorganisk og et mineralsk AKA-porcelæn ler og metal pigment. Pigmentet har en lysningseffekt og blandes sammen med Iron oxide eller organiske pigmenter for bedre implementering. Bagsiden ved, at anvende dette pigment er, at dermis ikke genkender det som sit "eget", men som et fremmedlegeme. Huden indkapsler farven, som et kritlignede stof og har herved svært ved, at adskille sig fra det igen. Pigmentet anvendes bla. i solcreme som UV filter.  Titanium integrerer naturligt med ilt. Titanium bruges bla. i 3/4 læbepigmenter, da "solfiltret" får farven til at holde bedre. Titanium bruges hos nogle brands, som et fyldestof. Det binder godt med Iron oxide, da sammensætningen er let optagelig. Titanium bruges ligeledes til, at lave lyse pigmenter. Nogle oplever stærk grå ved fading over tid i huden ved brug af disse pigmenter. Der kan sidde farverester i huden op til 10 år+. Farver der indeholder titanium dioxid kan være svær at fjerne med laser. 
 
På nedenstående billede ses et bryn, hvor der er lavet hårstrå med indhold af titanium dioxid. Billedet er taget 2,5-3 år efter den sidste behandling. Der er blevet lavet microblading og skygge. (ik vores arbejde).
 
 

95% af alle permanent makeup brands i hele verden har en blanding af inorgansike og organiske pigmenter i deres farver for at skabe stabilitet og holdbarhed. Begge pigmenter har en god mæthed i huden og optages hurtigt. Det kan på sin vis være en god ting, men bagsiden er, at mange oplever alle de overstående beskrevet tiltag.
 
Flere faktor som dybde, nybegynder, erfaren artist, teknik, hudtype, genetik, farvevalg, mængde af farve osv. Afhænger af graden af det uønsket resultat og fading over tid. Man kommer ikke udenom at flertallet oplever disse oplyste faktor ved brug af disse type pigmenter. Artisterne på de udførte behandlinger, hvis arbejde ses på ovenstående billeder, var erfarne artister. 
 
Organisk pigment:

CI kode:77266

Denne Ci code er betegnelsen for carbon. Den kan både være organsik og inorganisk. Carbon er lavet på kulstofkæder, som er kulstoffatomer, der danner en organisk eller inorganisk molekyle. Det var oprindeligt et pigment naturligt fra naturen. Traditional organisk pigment kan være svært at implementere, samt er det kendt for at have en rigere holdbarhed. For at løse dette problem blander de fleste mærker pigmentet med enden Iron oxide eller Titanium Dioxid. Swiss Color har i deres nyeste pigmenter valgt carbon på et inorganisk pigment. Dette gør implementeringen bedre og hurtigtere. Aldrig har permanent makeup branchen set eller afprøvet vores kvalitets pigmenter, som både levere og er  REACH- godkendte pigmenter.   


Det er her Swiss Color kommer ind i billedet med deres helt unikke formel. De har siden 2013 udviklet rene organiske pigmenter. Udover at have et rent indhold, er de glyserin og vandbaseret, hvilket bla. gør, at de adskiller fra andre brands.  Swiss Colors farver er 100% uden botanik jernoxider. Pigmenterne fader ikke bare flot, de ligger sig også flot i huden, som en let skygge, uden at klatte, eller fade i en træls farve eller migrerer i huden- heller ikke over tid. Pigmenterne er farvestabile, selv på de mest udsatte hudtyper og ligger sig yderst naturlig i huden. Farverne holder selv på fedtet, grove og sensitive hudtyper, selv med hårstrå metoden. Dette er altid set før indenfor permanent makeup brands. Farverne er stabile og har en yderst lang holdbarhed uden at klatte. De er ikke biologiske aktive, så farven forsvinder naturligt, og gradvist over en periode, hvis den ikke opfyldes. Partiklerne er mindre, lyse og naturlige, hvilket gør at fading er overforventning. Kropppen genkender dem som sit eget, hvilket betyder,, at dermis ikke prøver at bekæmpe eller indkapsle farven, så den ikke forsvinder fra huden igen. Pga. Farvenes små partikler, vil kroppen udstøde farven igenne, lymfeystemet gennem tiden. Strukturen er smooth, let og nem at arbejde med. Farverne holder sig flotte år efter år. Pigmentet kan let fjernes mes laser.          


Pris og sikkerhed:
Pris og kvalitet går altid hånd i hånd. Selve indholdet af pigmenterne, er der stor forskel på. Både inorgansike og organiske pigmenter findes i forskellige kvaliteter og renligheder, hvilket ofte er medbestemmelse til den pris den sælges for. Jo, billigere et blandingspigment er, jo billigere farver kan der tilbydes. Dette endvidere, betyder også rigere kvalitet, indhold og risiko for komplikation af migration af farven, og farveskift til grå/blå, rød, grøn. De fleste brands bruger fyldes stof som Zinnс, Titanium Dioxide, Aluminium eller Barium Salt. I nogle tilfælde vælger nogle brands ikke, at oplyse om hele indholdet. Det er her det kan blive endnu mere tricky. Forbrugeren kan derfor misledes til, at tro at de kan aflæse indholdet, men alligevel ikke ved hvad de reelt indeholder- alle kan lave et flot resultatet lige efter endt behandling, men den rigtige kvalitet ses over tid. Ikke bare på en person eller få personer, men gentagende over en længere årrække på alle behandlede. 
 
Om man er til det ene eller anden pigment afhænger af den enkelte artist. Vi har arbejdet med alle type farver, der er har/er på markedet og vi har aldrig set så flotter helinger over tid, som med Swiss Colors. Vi har aldrig haft så mange tilfredse kunder og så stor en kundekreds, som da vi skiftede til dette kvalitetsbrand. Her hos os vælger vi kvalitet frem for alt. Det kan vores kunder bekræfte. 
 
Titanium/inorganisk VS Organisk:

Men hvorfor vælger de forskellige brands ikke bare, at lave det vi kalder det bedste, nemlig 100% organisk pigment ?

1. Selve processen har ingen kunne kopirerindtil nu. 2. Det er billigere at lave organisk og inorganiske pigmenter. Eksempelvis kan du tage 50Kg titanium dioxid og blande med 50Kg organisk pigment, som tilsammen kan give 100kg pigment til produktion salg. Swiss Color laver mindre molekyler i specialfremstillede udstyr og derved kan undlade, at bruge fyldstof, som titanium osv. Selve processen får et molekyle ned til en partikel ved rotation og speed. Med start på 50kg rå pure organisk materiale, vil ændringerne svare til 20kg til produktion af pigmenter. Dette er under en halvering. Dette gør at Swiss Colors pigmenter differentierer sig fra andre brands- enkelt og simpelt, så får du 100% pure organisk syntetisk af højeste kvalitet og derfor kan vi ikke sammenlignes med nogen andre brands heller ikke på prisen.  
 
En kemirapport kan fremlægge og indikere om produktet indeholder farlige stoffer, iron oxider eller titanium dioxid. 
 
Vores pigmenters unikke formelen er baseret på partikelstørrelsen, som er lavet med fuld viden om fysik aspekter af lys ind trædning i huden. Det betyder at Swiss Color har udviklet den ideelle partikelformel til forskellige områder øjenbryn, øje, læber, hoved pigmentering og medicinsk pigmentering. Derfor er Swiss Color®-pigmentet så luftigt, elegant, let og naturligt i huden efter heling. Pigmentet har den ideelle partikelstørrelse. Intensitet, molekylform, renhed, uden aromatiske aminer. 
 
Vi er stolte at, at kunne levere, så sikre og rene farver til det danske market. Vi har vores eget laboratorie og produktion (vi er ikke en label virksomhed). Dette skaber stor tryghed og sikkerhed, da vi nøje følger vores produktion fra A-Z. Hvilket vi bla. også betyder, at vi kan skabe 100% rent indhold. Produktionen ligger i Østrig og er af tysk kvalitet.  Vi er EU verificeret og CE godkendte.


Køb pigmenterne