Permanent Makeup & Microblading Artist

Drømmer du om at være din egen chef ? Ønsker du, tilbyde en af de mest efterspurgte skønhedsbehandling i nyere tid og lære af eliten ?  

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til, hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs (vi bruger ikke "skabeloner"). Vi oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til, at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvalitet er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller eksisterende artist. 

 Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder for hvert område (bryn, læber eller eyeliner)- nogle bruger lidt længere tid. Dvs. en fuld permanent makeup uddannelse med alle metoder (bryn, læber og eyeliner) tager 1,5-2 år. i alt. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeste faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. Med en certifikat fra Swiss Color vil du arbejde og kunne brande dig, som en del af eliten på verdensplan. For at opretholde dette høje faglige niveau, arbejder vores uddannelsesansvarlig udelukkende med mikropigmentering af ansigt og krop. Dette dybdegående og daglig arbejde sikre dig en uddannelse med fokus, høj faglighed og mest af alt en håndværk, der ikke kan kopieres foruden uddannelse her hos os. På uddannelserne er der fokus på at lære dig, ALT hvad vi ved. Vi har etableret et uddannelsessystemet, som er opbygget på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes til dig som artist. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. I 2019 og 2020 havde hun 1 års ventetid. 

International Træner
Med over 20 Masters, en international Master træner titel samt sans for kreativitet, udarbejdes og fornyes vores efterspurgte uddannelsesindhold og håndværk løbende i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Alle vores anvendte teknikker, som anvendes i vores behandlinger tillæres også på vores uddannelser. Teknikkerne og vores designs er specialudviklet af Stella Simoné ud fra kunsteriske færdigheder, ny viden og erfaring.

Swiss Color med sine 30 års erfaring:

Swiss Color har eksisteret de sidste 30 år. Vi er i 65 lande og 5 kontinenter. Vores uddannelsbaggrund og uddannelsesindhold er bla. udarbejdet ud fra erfaringer og konstant nytænkning for, at kunne levere landets mest eftertragtet uddannelsesystem. Vi som de eneste brand i verden certificerer i pigmenter/farver og deres indhold. Dette betyder at du er godt rustet til at varetage dine kommende kunder med unik baggrundsviden, der gør dig til expert på området. Vi er derudover stolte af, at kunne tilbyde, som det eneste brand i verden, 100% rene organiske pigmenter (læs om pigmenterne længere nede).


Exceptionelt håndværk:

Uden udtagelser har vi beskæftiget os med permanent makeup, som et håndværk og kun denne, hver eneste dag, hele året rundt. Denne viden har givet os den fulde erfaring med fordybelse i teknik, udstyr, design, hudtyper, risici og det at arbejde med forskellige farve/pigment mærker. Denne viden kombineret med Swiss Colors 30 års erfaring, gør os til eliten i Danmark. Stella Simoné, er vores Internationale Master træner på alle uddannelserne. Hun er uddannet på National og Internationalt plan.  Hendes kunsteriske færdigheder ses i hendes resulater- du finder ikke ét udarbejdet håndværk (bryn, læber, eyeliner) der er ens. Dvs. at vi bla. ikke behandler eller underviser vores kursister udfra en skabelon, men efter nøje kunsteriske færdigheder. Stella Simone har opnået sin Internationale titel med fire discipliner igennem Swiss Color. En International titel, er der kun få i Danmark, der besidder og hun er den den eneste i Jylland. 

Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed og flotte farver i huden efter påførsel af permanent makeup.  Stella Simoné er ligeledes kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeretorienteret resultater.

Her ses et udsnit af Stella Simonés håndværk, som med en næsten usynlig korrigerinng fremvisere og skaber synlig forandring i ansigtet.  

Certificeret Swiss Color Artist

Vores høje faglighed, unikke håndværk og special udviklet uddannelsesværktøj giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. Permanent makeup handler om håndværk, og faglig viden, som tilsammen skaber kvaliteten af selve uddannelsen. 

Stella Simonés har erfaret igennem tiden, at det netop har været 5 key-points, der har banet vejen for hendes succes.  Den viden ønsker hun, at videregive til hendes kursister sammen med alle hendes hemmeligheder, der kan skabe og optimere din omsætning. Hun lærer dig på uddannelserne, hvordan du bla. gør det muligt, at udfylde huller i din kalender. Dette unikke værktøj, er en vigtig del af vores professionelle uddannelse. Med vores internationale samarbejde med 30 års erfaring og Stella Simoné unikke håndværk, giver vi dig redskaberne til, at blive en eftertragtet artist, resten er op til dig.   Certifikater og uddannelsesindhold

På basis-uddannelserne modtager du i alt 3 certifikater. Certifikaterne strækker sig over grundlæggende teori, pigmenter og den givende diciplin der tages kursus i. Certifikatet er er et stempel på, at du er uddannet af Swiss Color efter nøje udvalgte principper og med en baggrund af højeste kvalitet. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af vores International Master Træner, Stella Simoné. Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldfører en række opgaver, før vi kan give tilladelse til, at arbejde på egen hånd- både af hensyn til dine kommende kunder, men også dig selv og din omtale på sigt.

På alle uddannelserne hører en del hjemmeopgaver med, som skal bestås, sammen med den praktisk del, før man bliver certificeret Swiss Color Artist. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet frem for kvantitet. Uddannelserne varer ofte, for hvert modul 6 måneder i alt, hos nogle deltagere lidt længere. Man skal derfor være forbedret på, at der skal arbejdes hårdt og bruges mange timer på at komme i mål hver dag. Tager du en Master Degree hos os får du udleveret dit certifikatet samme dag.

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. Vi tilbyder basis og avanceret træning i samme kursus, som de eneste i Danmark på de områder, hvor efterspørgslen kræver, at man kan flere teknikker. Vi har som noget helt nyt delt nogle af vores moduler op, så man kan tage basis uddannelse og avanceret uddannelse i et.

Vælger man både basis og avanceret uddannelse i et, behøver man ikke købe flere kurser, indenfor samme modul for, at lære alle teknikker indenfor et given felt. Vælger du en basis uddannelse, så har du mulighed ved endt uddannelse, at opgradere dig på en Master uddannelse. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk.  

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt kompetent niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.

Stella Simoné er uddannet Markedsføringsøkonom, Finansøkonom og har en PBA i international salg og marketingsmanagement. Denne viden sammen med sine 8 års erfaringer indenfor permanent makeup på et daglig basis sikre   Vi dig unikke værktøjer fra begge verdener. Hun lære dig den fornødne til st skabe succes. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at ingen af vores uddannelser ligner andre udbyder i Danmark. 

Uddannelserne indeholder bla:


 • Inklusiv STARTSPAKKE på alle uddannelserne 
 • Danmarks længste uddannelse
 • Detaljeret, unikt og efterspurgt håndværd (unik læring)
 • Flere teknikker 
 • Prestigefyldt kvalitet udstyr og produkter 
 • Oplæring i 100% organiske pigmenter (som det eneste brand i verden)
 • Unik opmåling og design
 • Certificeret baggrund af pigmenter/farver 
 • 5 key-points der skaber succes 
 • Høj faglig viden (alle vores hemmeligheder)
 • Praktiske dage med modeller 
 • Model fremvisning 
 • Flere teknikker indenfor sammen område
 • Tips og tricks til salg og øget omsætning
 • 3 x certifikater 
 • Undervisning i Markedsføring 
 • 6 måneders uddannelse 
 • Grundlæggende viden og teori
 • Evighedsupport 
 • Blive en del af vores prestigefyldte brand, Swiss Color 
 • Workshop
 • Og meget mere. 

Basis-uddannelserne er opbygget således, at man kommer ca 1 x ugeligt/hver 14 dag i den første periode. Herefter vil der være en længere hjemmetræningspriode.

Vores udannelsesindhold bliver frigivet ca. 14 dage før kursuset. For at opnå reservation på et hold, skal der betales depositum. Det man skal forvente i forhold til uddannelsesdage er, at man skal forvente dagligt, at arbejde ud fra det givende materiale der er udleveret. 

Dvs. man skal forbedrede sig på, at der teknisk og baggrundssmæssigt skal arbejdes med sit tillærte materialer for, at kune gennemføre sin uddannelse. Vi giver dig den fornødne viden til at skabe vejen til succes, men det det op til dig, hvor meget du vil arbejde for det. Et smukt håndværk skal trænes. De forskellige uddannelsesmoduler ser således ud:


1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper, farveteori, hygiejne, pigmenter, markedsføring, farveteori, 5 key points der skaber succes m.m.


2 Modul: Opmåling & placering 

 • Analyse af ansigtet
 • Unik opmåling og optegning 
 • Unikke teknikker, hastigheder, nåle og designs
 • Vælg mellem Nano Hairstoke, Ombre brows eller Microblading. 


3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknisk træning på dukkehoveder
 • Markedføring, tips og tricks


4 Modul:

 • 2 x Model træning


Imellemtiden 4 og 5 modul arbejde man på modeller i egen klinik.


5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning


6 Modul:

 • Workshop

* Der tilbydes fuld forplejning på kursusdagene.

* Man skal helst selv finde sine modeller. 


Startspakke og udstyr: 

Inklusiv startspakke til alle uddannelser. (inkludere fuld pakke til start på din uddannelse)

Det kræver maskine til alle vores metoder (foruden microblading uddannelsen, hvor alt tilbehør er inklusiv), som skal tilkøbes. Maskinerne kan bruges til alle metoder.

Se vores udvalg af maskiner på webshoppen HER


100% naturlige, organiske og veganske pigmenter

 

Vi er de ENESTEpå markedet, der til dato tilbyder 100% pure organiske pigmenter. Det betyder bla. også, at vi har patent på processen og indholdet. Swiss Color, er det eneste brand, der besidder denne renlighed og derfor det eneste brand, der kan dokumentere indholdet og oplyser omkring det.

Mange brands bruger ordret "organiske pigmenter", uden at refererer til, at det ikke er det eneste pigment farven indeholder.


95 % af alle farver indeholder både et organisk og inorganisk pigment. Vi kommer til, at gennemgå, hvordan dette hænger sammen og meget mere- gør dig selv klogere på pigmenter generelt, vores farver, kvalitet og hvad, der adskiller os fra andre mærker. Sikkerhed og kvalitet er Swiss Colors varemærke. Vores produkter skaber bla. smukke resultater- ikke mindst tilfredse kunder. Når en kunde har anvendt vores produkter i deres behandlinger, oplever de at kunderne komme igen og igen. Med vores unikke farveformler, er det muligt, at skabe flotte resultater uden misfarvninger som røde, grønne, blå stræk grå eller lilla fading over tid. Vores pigmenter er lavet af rå klasse A materiale, speciel udviklet til permanent makeup- både indholdet, men også processen gør, at vi differentier os fra alle andre brands/mærker i hele verden. Og ja, du læste helt rigtigt. Der findes ingen på markedet, der har så rene pigmenter i deres farver. 

 

På videoen ses et helede resultatet af hårstrå lavet med vores IB pigmenter. Videoen viser, hvordan vores farver ser ud i huden efter 1 år-her ses ingen migration, ændring af farve eller uønsket ujævn fading. Alle hårstrå er stadig intakt med en afdæmpet farve. 


Pigment/farvers indhold: 

Der findes 3 base ingredienser, der anvendes til, at lave indholdet i permanent makeup farver. Iron oxide/jernoxider, inorganic/Inorganisk og organic/organisk base pigmenter. Molekylerne er forskellige og har forskellige effekter. Ingredienserne kan være naturlige og/eller syntetiske. De fleste mærker laver kun syntetiske farver den dag i dag, da man med naturlige pigmenter har stor risiko for, at fremkaldelse allergier. Vegetabilske farvestoffer, kan nemlig forårsage alvorlige allergiske reaktioner, for dem der ikke kan tåle dem (farver fra planter og nødder og ikke mindst direkte metal ind i kroppen). 

 

Hvis et pigment skal være helt rent og kunne kaldes "organisk må det ikke indeholde, Iron oxide eller Titanium doxid, som er et inorgansike pigment. Men hvordan finder man så ud af, hvad farverne indeholder? Det gør man ved, at kigge på flasken eller indpakningen på selve farverne. Der står enden det oplyste indholdsnavn eller nedenstående beskrevet CI kode. Man skal dog være opmærksom på, at noge brands undlader hele indholdsfortegnelsen. Her er er det kun en kemirapport fra en uafhængig part, der reeelt kan gennemskue indholdet. 


Iron oxide.

Du finder denne ved navn eller CI kode: De tre mest brugte er: 

CI 77499, CI 77492, CI 77491. Iron oxide er et meget stabil pigment.  Pigmentet er lavet af (sten og støv) fundet naturligt i naturen sammen med farlige metal arter. Pigmentet kaldes også mineraler. Iron oxide har en stor partikelstørrelse, som giver en god dækkeevne. Iron oxide har den bagside, at de kan skifte farve i huden. Ofte for mange misfarvninger her iblandt røde eller meget grå/blålige bryn eller eyeliner efter ca. 1 år og frem, som ikke sådan lige forsvinder igen. Dette gælder ligeledes ved læbepigmenter, der har dette indhold. Man kan både med bryn, læber og eyeliner pigmenter med Iron Oxide opleve ujævn fading og a la plamager/klatter i huden over tid. Pigmentet har ligeledes tendens til, at migrerer i huden (smatte ud). Den trælse farve kan være enorm svær, at dække og den er næsten umulig, at fjerne igen med laser. 

 

På nedenstående billede ses en behandling med indhold af Iron oxide. Den anvendte metode var først microblading, hvor fadingen over tid først blev rød. Herefter har man prøvet, at dække den røde farve med skygge med samme type pigment af andet mærke. Brynet er over tid blevet til et lilla bryn. 

 Titanium dioxid.  

Du finder denne ved navn eller CI kode: 77891

Pigmentet er et inorganisk og et mineralsk AKA-porcelæn ler og metal pigment. Pigmentet har en lysnings effekt og blandes sammen med Iron oxide eller organiske pigmenter for bedre implementering. Bagsiden ved, at anvende dette pigment er, at dermis ikke genkender det som sit "eget", men som et fremmedlegeme. Huden indkapsler farven som et kritlignede stof og har herved svært ved, at adskille sig fra det igen. Pigmentet anvendes bla. i solcreme som UV filter.  Titanium integrerer naturligt med ilt. Titanium bruges bla. i 3/4 læbepigmenter, da "solfiltret" får farven til at holde bedre. Titanium bruges hos nogle brands, som et fyldestof. Det binder godt med Iron oxide, da sammensætningen er let optagelig. Titanium bruges ligeledes til, at lave lyse pigmenter. Nogle oplever stærk grå ved fading over tid i huden ved brug af disse pigmenter. Der kan sidde farverester i huden op til 10 år+. Farver der indeholder titanium dioxid kan være svær at fjerne med laser. 

 

På nedenstående billede ses et bryn, hvor der er lavet hårstrå med indhold af titanium dioxid. Billedet er taget 2,5-3 år efter den sidste behandling. Der er blevet lavet microblading og skygge. (ik vores arbejde).

 


95% af alle permanent makeup brands i hele verden har en blanding af inorgansike og organiske pigmenter i deres farver for at skabe stabilitet og holdbarhed. Begge pigmenter har en god mæthed i huden og optages hurtigt. Det kan på sin vis være en god ting, men bagsiden er, at mange oplever alle de ovenstående beskrevet tiltag.

 

Flere faktor som dybde, nybegynder, erfaren artist, teknik, hudtype, genetik, farvevalg, mængde af farve osv. Afhænger af graden af det uønsket resultat og fading over tid. Man kommer ikke udenom, at flertallet oplever disse oplyste faktor ved brug af disse type pigmenter. Artisterne på de udførte behandlinger, hvis arbejde ses på ovenstående billeder, var erfarne artister. 

 

Organisk pigment:

CI kode:77266

En farve er organisk, hvis den KUN indeholder 100% organisk indhold. Et organisk pigment er lavet på carbon. Carbon er lavet på kulstofkæder, som er kulstoffatomer, der danner en organisk molekyle. Det var oprindeligt et pigment naturligt fra naturen. Traditional organisk pigment kan være svært at implementere, samt er det kendt for at have en rigere holdbarhed. For at løse dette problem blander de fleste mærker pigmentet med enden Iron oxide eller Titanium Dioxid. 


Det er her Swiss Color kommer ind i billedet med deres helt unikke formel. De har siden 2013 udviklet 100% rene organiske pigmenter. Udover at være 100% rent, er de glyserin og vandbaseret, hvilket bla. gør, at de adskiller fra andre brands.  Swiss Colors farver er 100% uden botanik jernoxider. Pigmenterne fader ikke bare flot, de ligger sig også flot i huden, som en let skygge, uden at klatte, eller fade i en træls farve eller migrerer i huden- heller ikke over tid. Pigmenterne er farvestabile, selv på de mest udsatte hudtyper og ligger sig yderst naturlig i huden. Farverne holder selv på fedtet, grove og sensitive hudtyper, selv med hårstrå metoden. Dette er altid set før indenfor permanent makeup brands. Farverne er stabile og har en yderst lang holdbarhed uden at klatte. De er ikke biologiske aktive, så farven forsvinder naturligt, og gradvist over en periode, hvis den ikke opfyldes. Partiklerne er mindre, lyse og naturlige, hvilket gør at fading er overforventning. Kropppen genkender dem som sit eget, hvilket betyder,, at dermis ikke prøver at bekæmpe eller indkapsle farven, så den ikke forsvinder fra huden igen. Pga. Farvenes små partikler, vil kroppen udstøde farven igenne, lymfeystemet gennem tiden. Strukturen er smooth, let og nem at arbejde med. Farverne holder sig flotte år efter år. Pigmentet kan let fjernes mes laser.         


Pris og sikkerhed:

Pris og kvalitet går altid hånd i hånd. Selve indholdet af pigmenterne, er der stor forskel på. Både inorgansike og organiske pigmenter findes i forskellige kvaliteter og renligheder, hvilket ofte er medbestemmelse til den pris den sælges for. Jo, billigere et blandingspigment er, jo billigere farver kan der tilbydes. Dette endvidere, betyder også rigere kvalitet, indhold og risiko for komplikation af migration af farven, og farveskift til grå/blå, rød, grøn. De fleste brands bruger fyldes stof som Zinnс, Titanium Dioxide, Aluminium eller Barium Salt. I nogle tilfælde vælger nogle brands ikke, at oplyse om hele indholdet. Det er her det kan blive endnu mere tricky. Forbrugeren kan derfor misledes til, at tro at de kan aflæse indholdet, men alligevel ikke ved hvad de reelt indeholder- alle kan lave et flot resultatet lige efter endt behandling, men den rigtige kvalitet ses over tid. Ikke bare på en person eller få personer, men gentagende over en længere årrække på alle behandlede. 

 

Om man er til det ene eller anden pigment afhænger af den enkelte artist. Vi har arbejdet med alle type farver, der er har/er på markedet og vi har aldrig set så flotter helinger over tid, som med Swiss Colors. Vi har aldrig haft så mange tilfredse kunder og så stor en kundekreds, som da vi skiftede til dette kvalitetsbrand. Her hos os vælger vi kvalitet frem for alt. Det kan vi bekræfte på vores kunder. 

 

Titanium/inorganisk VS Organisk:


Men hvorfor vælger de forskellige brands ikke bare at lave det vi kalder det bedste, nemlig 100% organisk pigment ?


1. Selve processen har ingen kunne kopirerindtil nu. 2. Det er billigere at lave organisk og inorganiske pigmenter. Eksempelvis kan du tage 50Kg titanium dioxid og blande med 50Kg organisk pigment, som tilsammen kan give 100kg pigment til produktion salg. Swiss Color laver mindre molekyler i specialfremstillede udstyr og derved kan undlade, at bruge fyldstof, som titanium osv. Selve processen får et molekyle ned til en partikel ved rotation og speed. Med start på 50kg rå pure organisk materiale, vil ændringerne svare til 20kg til produktion af pigmenter. Dette er under en halvering. Dette gør at Swiss Colors pigmenter differentierer sig fra andre brands- enkelt og simpelt, så får du 100% pure organisk syntetisk af højeste kvalitet og derfor kan vi ikke sammenlignes med nogen andre brands heller ikke på prisen.  
 
En kemirapport kan fremlægge og indikere om produktet indeholder farlige stoffer, iron oxider eller titanium dioxid. 
 
Vores pigmenters unikke formelen er baseret på partikelstørrelsen, som er lavet med fuld viden om fysik aspekter af lys ind trædning i huden. Det betyder at Swiss Color har udviklet den ideelle partikelformel til forskellige områder øjenbryn, øje, læber, hoved pigmentering og medicinsk pigmentering. Derfor er Swiss Color®-pigmentet så luftigt, elegant, let og naturligt i huden efter heling. Pigmentet har den ideelle partikelstørrelse. Intensitet, molekylform, renhed, uden aromatiske aminer. 
 

Vi er stolte at, at kunne levere, så sikre og rene farver til det danske market. Vi har vores eget laboratorie og produktion (vi er ikke en label virksomhed). Dette skaber stor tryghed og sikkerhed, da vi nøje følger vores produktion fra A-Z. Hvilket vi bla. også betyder, at vi kan skabe 100% rent indhold. Produktionen ligger i Østrig og er af tysk kvalitet.  Vi er EU verificeret og CE godkendte.

Vi henvender os til professionelle


Vi henvender os til professionelle eller dem der ønsker, at være det, dem der er i skønhedsbranchen, som ønsker at uddannelse sig indenfor anden felt eller dem der allerede er i branchen.

Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og en udspecificeret uddannelsesmateriale, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet højt. Vi vurderer vores succes på vores kursister succes.

 

Kursus Plan 2021

Se hele vores kursus plan her