Lovpligtige fagprøve/eksamenHvis du har under 5 års erfaring indenfor permanent makeup, er det lovmæssigtbestemt, at du skal op til både faglige undervisningsdage hos godkendte hudlægerne samt op til en fagprøve/eksamen hos en godkendt permanent makeup skole inden d. 1/7-22. Dette giver dig lovmæssigt rettigheder til, at kunne forsætte med, at udbyde makeup i Danmark. Overholder man ikke disse krav sammen med hygiejne kursus, kontigent til SST, samt lokaleindretninger kan man forvente store bøder. 

Opbygningen af det lovpligtig fagkursuset sker i samarbejde med DKF brancheforening. Vores fagkursus er delt op i 2 lovpligtig dele. Fagprøven og fagkursuset. 

Fagprøven skal godkendes af en godkendt skole, som er godkendt igennem brancheforeningen.Vi tilbyde på nuværende tidspunkt fagprøve/eksamen i december 2021 og januar 2022. 

Godkendelse igennem-Permanent makeup academy/Swiss Color Danmark:
For at kunne blive optaget til godkendelse på skolen skal du sende dit navn, firmanavn, CVR nummeret, link til din Instagram side, facebook side samt skrive, hvor du er uddannet, sende et billede af dit certifikat på din første grunduddannelse, og billeder af de pigmenter/brand og udstyr du anvender. Spørgsmål og info sendes til mailen:  info.modeller@mail.com.

Bliver du godkendt og kan komme direkte til fagprøven kan du tilmelde dig herunder via betalingslinket. Beløbet kan ikke refunderes og er bindende. 

Priserne stemmer overens med din mulige betaling fra dine modeller på dagen. Du skal selv tage alt udstyr, pigmenter og engangsartikler med. Du finder selv modeller og tager en pris for dette. Her for du så indbetalingen tilbage fra din fagprøve. 

Lov pligtige fagkursus hos hudlægerne: 
Det lovligt fagkursus hos hudlægerne kan tages igennem DKF brancheforening.Medlemsprisen er 2300,- for to dages undervisning og en eksamen.  Prisen for ikke medlemmer er 3700,-

DKF medlemskab koster 800,- 

Du kan tilføje dig medlemskab til DKF brancheforening her:
https://www.dkfnet.dk/bliv-medlem/?fbclid=IwAR3kVBsrEz4nqw09LkMIfaBoCEGMtTawwF6cMyXcm7vYGnHGvq4DOFEAIT4

Du kan tilføje dig fagkursuset i Århus her: 
https://billetto.dk/e/lovpligtigt-kursus-for-kosmetiske-tatovorer-arhus-billetter-572032?utm_campaign=Search&utm_content=DK%20Instant%20Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto%20Promotion&fbclid=IwAR3aLUyOvL5V6V1h0-dT55BiR3ifq1ox8xZijf_h6m0J2v9XNMhyC2g1H6o


Du kan tilføje dig fagkursuset i København her: 
https://billetto.dk/e/lovpligtigt-kursus-for-kosmetiske-tatovorer-kobenhavn-billetter-572031?utm_campaign=Search&utm_content=DK%20Instant%20Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto%20Promotion&fbclid=IwAR0CIiw6IwRwpcJ5vKkv8HZYA6K3IZNqYnAAQRAOuR6NIETZdt99F6a_iQE


Spørg endelig hvis du har spørgsmål ? :)