SL Infinity

Sl infinity er den "gode" løsning. Til maskinen tilhøre vores nyeste håndstykke. Genius PRO. 


Til alle vores maskiner tilhøre vores nye Genius PRO håndstykke. Det har en styrke på 2.5 i kraft og er hid til det stærkeste håndstykke, der er lavet indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering den dag i dag. Dvs. hurtigere behandlinger, mindre traumatisering af huden og bedre pigmentoptagelse. Nåle modulerne koster det halve igennemsnit 500kr. for 10 stk. nåle. Hvor i mod det klassiske ligger omkring 1000kr. + 


Swiss Liner Infinity imponerer med elegant enkelhed og moderne design, hvilket gør det til et blikfang i hvert studie. Denne enhed er især velegnet til forskellige pigmenteringer i det kosmetiske og medicinske område. På grund af sin pladsbesparende og praktiske størrelse er denne enhed også ideel til mobile permanente make-up stylister, der rejser meget. 


Swiss Liner Infinity leveres sammen med det klassiske håndstykke med sin ergonomiske form og lette at rengøre materialer. Pigmentfarverne kan enten falde ned i hygiejnepatronerne, eller mens motoren kører, kan farven også absorberes gennem fronten.


Pga. maskinens mobilitet og lille maskine anbefaler vi denne maskine til dem, der arbejder med andre tiltag i løbet af dagen.


Maskinen kan bruges til permanent makeup, dermaneedling, meso og medicinsk pigmentering. 


50-150 nåle punkteringer pr. Sekund, justerbare i trin på 5

Let at rengøre overfladen i børstet aluminium

Kompatibel med både TOP eller Classic håndstykket

Ideel til mobile permanente make-up stylister

Vægt: 900g


Inklusiv 2 års garanti