OBS. uddannelserne er ved at blive opdateret. 

Vi skulle gerne stå klar med nyt koncept og priser i 2022.

Oplyste informationer er derfor ikke gældende. 


Vælg mellem nedenstående avanceret uddannelser

 • Diamond Lips
 • Nano Lips
 • Ombre Lips 
 • Nude lips
 • Lysning af mørke læber  

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs- vi bruger ikke "skabeloner",men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller allerede eksisterende artist. 

Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder, hos nogle kursister lidt længere tid. Dvs. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeset faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. For at opretholde dette høje faglige niveau, tilbyder vi kun et sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Hele uddannelsessystemet er bygget op på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes på vores uddannelser. 

Læs mere om uddannelsernes opbygning, vores internationbale samarbejde, indhold, pigmenter,  mm. Ved at trykke på HER

Læbe pigmentering: 

Du kan vælge at tage både basis og avanceret kursus i et med alle teknikker og opnå en Master degree. Du kan også vælge at tage en metode af gangen eller tilvælge dem du ønsker. 

På dette modul lære du avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke læber, uanset ønske. Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af læber, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte læbe-pigmenteringer. Læber har den hårdeste opmålingsdisciplin. Vi anbefaler derfor, at man har erfarring med permanent makeup i forvejen. Dette er ikke et krav. 

Teknikkerne: 

Alle vores teknikker er specialudviklet. Uanset teknik vil alle vores læbepigmenteringer i samspil med vores pigmenter fade uden pletter eller synlig kanter. Farverne holder og er stabile, men vil fade utrolig smuk i huden. På vores læbepigmenteringsuddannelser giver vi dig en professionel gennemgang af de faktor, der spiller ind for at kunne levere ultra naturlige resultater. Valg af farve brand og teknik har meget at sige om det fremtidige resultat. Vores læbepigmenteringer er udarbejdet på baggrund af erfaringer, nytækning og exceptionel håndværk. Diamond Lips

Denne metode er vores nyeste veludviklet metode. Den er baseret på tidligere erfaringer med et pift af det nyeste trend 2020-2021. Det der gør denne metode helt exceptionelt er sammensætningen, så resultatet bliver en let lysningseffekt. Vores metode er derfor gennemtestet over flere år og resultat på sigt.

Resultatet af denne specialfremstillede teknik, er en lips gloss effekt. Metoden er god til dem, der ønsker en fuld dækket læbe med et stref af gloss. Selve farven kan varieres i intensitet, så den henvender sig efter den enkeltes ønsker. 

Denne teknik kan anvendes på alle aldre og læbestørrelser. Den er et godt supplement i sted for fillers og til dem, der ønsker Lip Gloss effekt. 

Nano Lips

Nano lips er vores klassikere. Nano lips ramte for alvor Danmark for i 2017. Vi var de første, der lanceret denne til det danske market og er derfor eliten indenfor teknikken. Nano lips kan laves på et utal af måder. Resultatet afhænger af teknikkerne der er anvendt og pigementerne/farverne, der anvendes til metoden.  Vi har videreudviklet på dette metode og har fundet den helt præcise teknik for de smukkeste læber også over tid. Nano Lips kan laves som  contorless og med en mere defineret kant. Du lære på denne disciplin både Nano Lips og contpurless lips.

Metoden kan også anvedes som en "lip stick" effekt. Metoden er special god til at indramme læberne, store som små. Asymmetriske som symmetriske. Du lære her at lave en fullip. 

Ombre Lips

Ombre lips er en lidt ældre klassiker. Den kan laves på et utal af måder med forskellige nåle og teknikker. Uanset, hvilken form den bliver lavet på, så er resultatet enestående. Ved at anvende flere tonede farver på de rigtige steder, skabes dybde reflekser og et naturligt finish.

Metoden gå bedst til medium til store læber. Metoden har en semi intens effekt. Metoden henvender sig til dem, der ønsker at arbejde mere avanceret med forskellige farver og sammensætningen herefter. Du lære at lave en fullip. 
Nude lips

Er nutidens naturlige valg indenfor læbepigmentering. Den har et soft udtryk og ligger sig naturligt i huden uden kraftig optegning på amor-buen. Nude lips er til dem, der ønsker, at arbejde med ultra naturlige behandlinger uden synlige kanter eller definition af farve i kanterne. 

Farvene kan varierer, men vil ofte være de helt nude farver,   hvor et naturligt resultat er hovedformålet. Teknikken henvender sig til dem der ikke ønsker, at ændre på deres læber facon, men som ønsker farve. 

De forskellige  uddannelsesmoduler er fordelt således på 6 måneder:


1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper, farveteori, hygiejne, pigmenter, markedsføring, 5.-key points, der skaber succes m.m.

2 Modul: Opmåling & placering 

 • Analyse af ansigtet
 • Unik opmåling og optegning
 • Unikke teknikker, hastigheder, nåle og designs
 • Vælg mellem Nano Hairstoke, Ombre brows eller Microblading.

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknisk træning på dukkehoveder
 • Markedføring, tips og tricks

4 Modul:

 • 2 x Model træning

Imellemtiden 4 og 5 modul arbejde man på modeller i egen klinik.

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

6 Modul:

 • Workshop

* Der tilbydes fuld forplejning på kursusdagene.

* Man skal helst selv finde sine modeller. 

Certifikater og uddannelsesindhold 

På basis-uddannelserne modtager du i alt 3 certifikater. Certifikaterne strækker sig over grundlæggende teori, pigmenter og den givende diciplin der tages kursus i. Certifikatet er er et stempel på, at du er uddannet efter nøje udvalgte principper og med en baggrund af højeste kvalitet. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af vores International Master Træner, Stella Simoné. Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldfører en række opgaver, før vi kan give tilladelse til, at arbejde på egen hånd- både af hensyn til dine kommende kunder, men også dig selv og din omtale på sigt.

På alle uddannelserne hører en del hjemmeopgaver med, som skal bestås, sammen med den praktisk del, før man bliver certificeret Swiss Color Artist. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet frem for kvantitet. Uddannelserne varer ofte, for hvert modul 6 måneder i alt, hos nogle deltagere lidt længere. Man skal derfor være forbedret på, at der skal arbejdes hårdt og bruges mange timer på at komme i mål hver dag. Tager du en Master Degree hos os får du udleveret dit certifikatet samme dag.

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. Vi tilbyder basis og avanceret træning i samme kursus, som de eneste i Danmark på de områder, hvor efterspørgslen kræver, at man kan flere teknikker. Vi har som noget helt nyt delt nogle af vores moduler op, så man kan tage basis uddannelse og avanceret uddannelse i et.

Vælger man både basis og avanceret uddannelse i et, behøver man ikke købe flere kurser, indenfor samme modul for, at lære alle teknikker indenfor et given felt. Vælger du en basis uddannelse, så har du mulighed ved endt uddannelse, at opgradere dig på en Master uddannelse. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk.  

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt kompetent niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.

Stella Simoné er uddannet Markedsføringsøkonom, Finansøkonom og har en PBA i international salg og marketingsmanagement. Denne viden sammen med sine 8 års erfaringer indenfor permanent makeup på et daglig basis sikre dig unikke værktøjer fra begge verdener. Hun lærer dig den fornødne viden du skal vide.  Vi arbejder Derfor kan vi med sikkerhed sige, at ingen af vores uddannelser ligner andre udbyder i Danmark. 

Uddannelserne indeholder bla:

 • Danmarks længste uddannelse
 • Detaljeret, unikt og efterspurgt håndværd (unik læring)
 • Flere teknikker 
 • Prestigefyldt kvalitet udstyr og produkter 
 • Oplæring i 100% organiske pigmenter (som det eneste brand i verden)
 • Unik opmåling og design
 • Certificeret baggrund af pigmenter/farver 
 • 5 key-points der skaber succes 
 • Høj faglig viden (alle vores hemmeligheder)
 • Praktiske dage med modeller 
 • Model fremvisning 
 • Flere teknikker indenfor sammen område
 • Hemmeligheden bag en fyldt kalender
 • Tips og tricks til salg og øget omsætning
 • 3 x certifikater 
 • Undervisning i Markedsføring 
 • 6 måneders uddannelse 
 • Grundlæggende viden og teori
 • Evighedsupport 
 • Blive en del af vores prestigefyldte brand, Swiss Color 
 • Og meget mere. 

Basis-uddannelserne er opbygget således, at man kommer 1 x ugeligt i den første periode. Herefter vil man senere på sin uddannelse komme tilbage. 

Vores uddannelsesopbygning bliver sendt ved betaling af depositum, som reservation på vores hold. Det man skal forvente i forhold til uddannelsesdage er, at man skal forvente dagligt, at arbejde ud fra det givende materiale der er udleveret. 

Dvs. man skal forbedre sig på, at der teknisk og baggrundssmæssigt skal arbejdes med sit tillærte materialer for, at kunne gennemfører sin uddannelse. Vi giver dig den fornødne viden til at skabe vejen til succes, men det det op til dig, hvor meget du vil arbejde for det. Et smukt håndværk skal trænes. 

Vi arbejder udelukkende med Swiss Color udstyr, pigmenter og udstyr. Du kan trykke her og komme videre til vores webshop, hvor du kan se det vi arbejder med. Tryk HER