Perfect Lips

Vælg mellem nedenstående avanceret uddannelser

 • Diamond Lips
 • Nano Lips
 • Ombre Lips 
 • Nude lips
 • Lysning af mørke læber  

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs- vi bruger ikke "skabeloner",men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller allerede eksisterende artist. 

Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder, hos nogle kursister lidt længere tid. Dvs. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeset faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. For at opretholde dette høje faglige niveau, tilbyder vi kun et sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Hele uddannelsessystemet er bygget op på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes på vores uddannelser. 

Læs mere om uddannelsernes opbygning, vores internationbale samarbejde, indhold, pigmenter,  mm. Ved at trykke på HER

Læbe pigmentering: 

Du kan vælge at tage både basis og avanceret kursus i et med alle teknikker og opnå en Master degree. Du kan også vælge at tage en metode af gangen eller tilvælge dem du ønsker. 

På dette modul lære du avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke læber, uanset ønske. Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af læber, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte læbe-pigmenteringer. Læber har den hårdeste opmålingsdisciplin. Vi anbefaler derfor, at man har erfarring med permanent makeup i forvejen. Dette er ikke et krav. 

Teknikkerne: 

Alle vores teknikker er specialudviklet. Uanset teknik vil alle vores læbepigmenteringer i samspil med vores pigmenter fade uden pletter eller synlig kanter. Farverne holder og er stabile, men vil fade utrolig smuk i huden. På vores læbepigmenteringsuddannelser giver vi dig en professionel gennemgang af de faktor, der spiller ind for at kunne levere ultra naturlige resultater. Valg af farve brand og teknik har meget at sige om det fremtidige resultat. Vores læbepigmenteringer er udarbejdet på baggrund af erfaringer, nytækning og exceptionel håndværk. Diamond Lips

Denne metode er vores nyeste veludviklet metode. Den er baseret på tidligere erfaringer med et pift af det nyeste trend 2020-2021. Det der gør denne metode helt exceptionelt er sammensætningen, så resultatet bliver en let lysningseffekt. Vores metode er derfor gennemtestet over flere år og resultat på sigt.

Resultatet af denne specialfremstillede teknik, er en lips gloss effekt. Metoden er god til dem, der ønsker en fuld dækket læbe med et stref af gloss. Selve farven kan varieres i intensitet, så den henvender sig efter den enkeltes ønsker. 

Denne teknik kan anvendes på alle aldre og læbestørrelser. Den er et godt supplement i sted for fillers og til dem, der ønsker Lip Gloss effekt. 

Nano Lips

Nano lips er vores klassikere. Nano lips ramte for alvor Danmark for i 2017. Vi var de første, der lanceret denne til det danske market og er derfor eliten indenfor teknikken. Nano lips kan laves på et utal af måder. Resultatet afhænger af teknikkerne der er anvendt og pigementerne/farverne, der anvendes til metoden.  Vi har videreudviklet på dette metode og har fundet den helt præcise teknik for de smukkeste læber også over tid. Nano Lips kan laves som  contorless og med en mere defineret kant. Du lære på denne disciplin både Nano Lips og contpurless lips.

Metoden kan også anvedes som en "lip stick" effekt. Metoden er special god til at indramme læberne, store som små. Asymmetriske som symmetriske. Du lære her at lave en fullip. 

Ombre Lips

Ombre lips er en lidt ældre klassiker. Den kan laves på et utal af måder med forskellige nåle og teknikker. Uanset, hvilken form den bliver lavet på, så er resultatet enestående. Ved at anvende flere tonede farver på de rigtige steder, skabes dybde reflekser og et naturligt finish.

Metoden gå bedst til medium til store læber. Metoden har en semi intens effekt. Metoden henvender sig til dem, der ønsker at arbejde mere avanceret med forskellige farver og sammensætningen herefter. Du lære at lave en fullip. 
Nude lips

Er nutidens naturlige valg indenfor læbepigmentering. Den har et soft udtryk og ligger sig naturligt i huden uden kraftig optegning på amor-buen. Nude lips er til dem, der ønsker, at arbejde med ultra naturlige behandlinger uden synlige kanter eller definition af farve i kanterne. 

Farvene kan varierer, men vil ofte være de helt nude farver,   hvor et naturligt resultat er hovedformålet. Teknikken henvender sig til dem der ikke ønsker, at ændre på deres læber facon, men som ønsker farve. 

6 måneders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper osv. er et krav for at kunne deltage på vores uddannelser. Modulet skal kun tages engang. Læs mere her

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af læber

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af læberne
 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • Forskellige læbeformer
 • Vælg mellem Diamond Lips, Lip blush, Nano Lips, Ombre Lips

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine)

Se vores udvalg af maskiner HER 


Pris Master Degree (3 teknikker/metoder i samme uddannelse): 

15.500- ex. moms 


Pris 1 teknik (ingen erfaring)

12.500,- ex. moms 


Pris Masterclass (permanent makeup artister)1 x metode: 

7000,- ex moms