Perfect Brows

Vælg mellem 3 uddannelser indenfor bryn 

 • Nano Hairstorke 
 • Master Degree i Ombre Brows
 • Microblading 


Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs- vi bruger ikke "skabeloner",men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller allerede eksisterende artist. 

Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder, hos nogle kursister lidt længere tid. Dvs. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeset faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. For at opretholde dette høje faglige niveau, tilbyder vi kun et sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Hele uddannelsessystemet er bygget op på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes på vores uddannelser. 

Læs mere om uddannelsernes opbygning, vores internationbale samarbejde, indhold, pigmenter,  mm. Ved at trykke på HER


Nano Hairstroke

Hårstrå metoden har længe været, den mest eftertragtet permanent makeup behandling, siden den ramte det danske markedet for lidt under et årti tilbage. Nano Hairstroke er et modul, hvor du bla. lærer om udførslen, teknikken, og basis mønstrene i et naturlig hårgroteirng i brynet. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der høre tiden til for, at kunne designe og tilbyde et bryn tilpasset, den enkelte kundes bryn. Nano Hairstroke henvender sig til dem, der ønsker at tilbyde et naturligt bryn til flere hudtyper, samt giver denne metode længere holdbarhed end microbalding. 

Nano Hairstroke er ligeledes en mere skånsom metode, da der er lavere risiko for ardannelse, hvis man ikke laver den korrekte dybde. Selve teknikken kræver dedikation til tegnefærdigheder, for at kunne praktisere et hårstrå mønstre skræddersyet til den enkelte. Vores unikke designs og teknikker er veludviklet ud fra kreative færdigheder. Du vil på uddannelsen blive uddannet i, at kunne tilbyde et unikt design til hver enkelte kunde. Vi bruger ikke en"skabelon" som uddannelses design. Vores professionelle skræddersyet håndværk kan ses længere nede i fotoboksen.

Rigtig mange bliver overrasket over, hvor meget tid, det kræver, at kunne fuldføre dette modul, hvis man aldrig har haft en blyant i sine hænder eller har/er meget kreativ i forvejen. Har man ikke tegnet før, eller er god til, at visualisere ud fra det man ser, så skal man forvente, at bruge længere tid end gennemsnittet på dette modul for, at komme igennem uddannelsen. Man skal derfor være forberedt på, at skulle bruge meget tid før man opnår tilladelse til, at kunne arbejde med denne metode uden opsyn. 

Vores primær fokus er kvalitet. Du vil derfor  opleve vores kompetente træner hjælpe dig på vejen til succes. Med sans for detaljer og perfektionisme sørger vi for, at give dig alle redskaberne og baggrundsviden for, at tilegne dig dit eget helt unikke håndværk.


Uddannelsen er for alle uanset niveau. 

Master Degree i 3 Ombre Styles

Vi tilbyder intense træningsdage med 3 forskellige mikropigmentering af bryn. Med denne uddannelse opnår du flere top teknikker. Du lære alle de fornødne shading teknikker og metoder indenfor skyggelægning af bryn. Det vil bla. betyde, at du ikke skal ud og betale for efterudannelse. Du får det hele i en pakkeløsning. Vi sørger for basis og avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke shading bryn, uanset hudtype og/eller ønske. Efter endt uddannelse, vil du blive certificeret og få en Master Degree indenfor shading teknikken.  

Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af bryn, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden, har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte shading bryn, samtidig med, at du kan eftergive dine kunders ønske og tilbyde teknik uanset hudtype og få tilfredse kunder. På denne uddannelse, lærer du alle teknikker indenfor shading. Du lærer Ombre style i form af, soft, medium og fuld shading. Du lære hvornår, du skal bruge de forskellige teknikker, og nåle, så du altid kan levere et smukt resultatet uanset, hvilken kunde du for ind af døren.


Microblading Brows

Microblading, er den mest avanceret metode, indenfor permanent makeup. Metoden kræver høj faglighed, samt tegnefærdigheder for, at kunne mestre og meget meget øvelse. Microblading laves med et lille micro blad. Metoden kræver yderst præcision af dybde for ikke, at lave ar i huden. Vores uddannelser er af højeste kvalitet. Vi tillære dig færdighederne til, at kunne mestre denne teknik. 

Nogle skal bruge rigtig lang tid på at tillære sig denne færdighed. Man skal derfor påregne at øve rigtig meget, hvis man ikke har nogen former for baggrund indenfor bryn konceptet og øje for detaljer. Ønsker man hurtigere at komme igang med permanent makeup indenfor bryn, så anbefaler vi Ombre brows eller Nano Hairstoke. 

Er man til udfordring og ønsker at udfordre sine kreative evner, så er denne uddannelse måske noget for dig. 

På Microblading uddannelsen lærer du om udførslen, teknikken, og mønstrene i et hårstår bryn. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der findes på markedet. Metoden laves med et manuelt tool, hvilket vil sige, at der er et utal af måder, hvorpå man kan designe hårstrå, så de tilpasses den enkeltes hårgrotering. 

Det kræver enormt hårdt arbejde og øvelse, at blive dygtig til denne metode- samtidig er det hudtype bestemt, om du kan tilbyde denne behandling til dine kunder. Vi anbefaler denne metode til 1-2 hudtyper. 

Vi anbefale ofte denne metode, til erfarne artister, der ønsker, at udvikle deres håndværk indenfor hårstrå.(dette er ikke et krav). 

6 månders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper, farveteori, hygijne.. 

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af brynet

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af brynet

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • Vælg mellem Nano Hairstoke, Ombre brows eller microblading. 

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse 
 • Adgang til online videoer med teknisk træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)


Inklusiv startspakke (ved køb af maskine)

Se vores udvalg af maskiner HER


Pris pr. Uddannelse: 

20.500,- ex. moms 


Har du allerede en bryn uddannelse, men ønsker at tillærer dig en ny metode:


Pris pr. Uddannelse:

15.500,- ex. moms 


MasterClass (permanent makeup artister) 1x metode: 

7.000,- ex. moms