BHA Peeling (salicylsyre) Pro


Denne BHA er en peeling, men det er ikke en helt almindelig peeling. Du kender garanteret den traditionelle peeling med sandkorn. Den indeholder en PH-værdi på 3 af glycolic og salicylsyre, som gør den til den mest effektive peeling, der findes på markedet. Glycolic og salicylsyre er kendt som det eneste produkt der kan rense i dybden. For at dette skal være effektiv, så skal den mindst ligge på 3.


Når vi taler om skånsomt og effektivt at rense huden i dybden er dette den helt optimale. Det er den eneste formel med indhold af salicsyre, som rent faktisk kan rense pore og bla. urenheder. 


Peelingsprodukt er baseret på salicylsyre og velegnet til alle hudtyper. BHA modvirker urenheder i huden og fjerner døde hudceller. Ideelt præparat til yderligere hudbehandling. Det anbefales til alle hudtyper. BHA er specialt velegnet til uren-stoppet pore, akne osv. Det er et uundværlig produkt i jagten på en ren og flot overfalde af huden. Den modvirker udbrud af bumser. Den kan ligeledes anvendes til følsomme hudtyper. 


Anvendelse: Den bruges som en maske, og dens anvendelse er mere skånsom end konventionelle skrubmasker eller rengøringsbørster. Ligge tid på huden er ca. 5-15 minutter afhængigt af hudproblemet. Dette gentages ca. 1-2 gange om ugen.


Salicylsyre i peelingprodukter er særligt velegnet til uren hud, hud med større porer og som har pigmentskjolder. Salicylsyre har en effekt og rensende effekt i forskellige dybder i huden. Resultatet er en ensartet smuk hud. 

Alle kan anvende dette produkt, selv en med en flot hud i forvejen. Du vil alligevel kunne se og mørke en forskel efter  behandling. Vi har to rens og en tonic i vores sortiment. Valg af rens afhænger af hudens problematik og ønske. Produktet anvendes ved, at man vasker ansigtet i cirkulære bevægelser med en af de to valgte rens. Herefter skylles rensen af med lunken vand. Vores rens indholder  naturlige ingredienser og kan derfor bruges til alle hudtyper. 

Når ansigtet har er blevet renset putter man 1-2 sprøjt tonic på en vatrundel og tør i cirkulære bevægelser hele ansigtet og gerne hage, hals og øvre bryst ( hvis man ønsker dette). 


Vi anbefaler efter rens, at bruge vores professionelle BHA- peeling med salicylsyre, som er en dybdegående luksus rens, som indeholder det eneste indhold, der kan give en dybderens i dybden i huden. Den kan anvendes på akne udbrud, sensitive hudtype og hudlidelser pga. dens rene og naturlige formel. Den kan afhjælpe alle problematikker og skaber bedre tilgang fra produkt til hudens dybder, da den fjerne døde hudseller. 


Herefter vælges og udføres en dermannedling behandling eller traditionel ansigtsbehandling på hud området med vores professionelle serum, som vælges udfra den hud problematik eller ønske man ønsker at arbejde med.


Alt efter hudens problematik og ønskes tilbydes en af vores 3 masker. 


Til slut masseres vores aktive cremer ind i huden.  


Alle produkter anvendes i samspil med hinanden for optimal effekt af behandlingerne. Vi kan garantere synlige effekter ved brug af hele vores serie både pro og hjemmeserie.  


Base ingredienserne er vegansike og organsik med bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). 

Produktet indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt. 


Vi anbefaler altid til at sælge hudplejeserien til dine kunder, så de for det optimal og holdbarhed af behandlingerne. 


Læs mere om indholdet inden under hvert produkt.